PayPro review 2024: geld verdienen met affiliate marketing

Geld verdienen met affiliate marketing wordt steeds interessanter. Er ontstaan steeds meer mogelijkheden en het wordt steeds bekender. Ook de opmars van het bedrijf PayPro hoort hierbij.

Dit artikel richt zich volledig op de unieke mogelijkheden die PayPro biedt voor affiliates. We leggen uit wat PayPro is, hoe het werkt, delen inzichten en strategieën om effectief gebruik te maken van dit affiliate netwerk en tonen aan hoe je hiermee je inkomsten kunt maximaliseren.

Heb je nog geen affiliate website? Of weet je nog niet hoe affiliate marketing werkt? Dan verwijzen je graag naar onze uitgebreide gids over hoe je kunt beginnen met affiliate marketing.

Heb je al enige ervaring met affiliate marketing en wil je meer weten over PayPro? Lees dan zeker verder om te leren hoe je door middel van PayPro een consistente inkomstenstroom kunt genereren.

In deze online affiliate marketing cursus (voor beginners) ontdek je de exacte strategie van Jari waarmee hij duizenden euro’s per maand verdient.

Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

1. Wat is PayPro?

PayPro is een betaalprovider (Payment Service Provider) én een affiliate netwerk in één. Het is een overkoepelende oplossing om zowel online betalingen te ontvangen (voor verkopers) en het stelt affiliates in staat om online geld te verdienen door producten van andere te promoten (zonder dat ze zelf producten hoeven te ontwikkelen, te beheren en/of te verkopen).

Als affiliate van PayPro krijg je toegang tot het onderstaande.

  • Ongeveer 300 campagnes (groeiend) met vooral digitale producten die je diréct kunt promoten.
  • Uitgebreide statistieken en tracking van kliks en verkopen (commissies).
  • Administratieve functies, zoals downloaden van facturen.
  • Marketingmaterialen van de beschikbare campagnes.
  • Mogelijkheid om met adverteerders te chatten. Heb je een vraag over een product dat je wilt promoten? Dan kun je dus direct in contact komen met deze verkoper.

2. Korte historie van PayPro

PayPro begon haar leven in 2006 als Payment Service Provider (PSP), oftewel als betaalprovider. Het is opgericht door de bekende internetondernemer Eelco de Boer, die voor velen een boegbeeld is in de online marketing branche. Hij is de eigenaar van o.a. Winst.nl en vele andere succesvolle online ondernemingen. Tegenwoordig is Eelco vooral actief als adviseur. De huidige eigenaar van PayPro is Henk Jan Wils.

Onder Henk Jan, en na de samenvoeging met WeChat in 2014, is ook het affiliate marketing deel van PayPro groot geworden. Dit was een belangrijk keerpunt in de geschiedenis van PayPro. PayPro werd vanaf dit moment een betaalprovider mét een zeer functioneel affiliate netwerk.

Door de toevoeging van het affiliate netwerk aan PayPro, werd het platform een centrale plek voor affiliates die op zoek waren naar kwalitatieve producten om te promoten. Deze evolutie heeft PayPro geholpen zich te onderscheiden als een veelzijdig platform wat niet alleen als efficiënt betalingsverwerker opereert, maar ook lucratieve kansen voor ons als affiliate marketeers biedt.

3. Is PayPro een betrouwbaar bedrijf?

Om erachter te komen of PayPro betrouwbaar is, moeten we kijken naar hoe PayPro geregistreerd is als bedrijf. PayPro bestaat uit twee delen, een B.V. en een stichting dat het geldverkeer in beheer heeft.

Hieronder vind je de basis bedrijfsgegevens volgens de Kamer van Koophandel.

PayPro B.V.

Emmaplein 1
9711AP Groningen
KvK: 50398784
Omschrijving: overige specialistische zakelijke dienstverlening

Stichting PayPro Cliëntgelden

Emmaplein 1
9711AP Groningen
KvK: 50399292

PayPro heeft de beschikking over een banklicentie van de Nederlandsche Bank. Dit stelt PayPro in staat om geldtransacties zelf uit te voeren zonder tussenkomst van een derde betaalprovider. Dit biedt een aantal garanties aan jou als klant, verkoper en affiliate. Zo is je rekening bij PayPro verzekert tot €100.000 euro via het nationale depositogarantiestelsel. PayPro heeft ook een licentie bij Currence, dat onder andere ook iDEAL (binnenkort Wero) beheert.

Deze licenties bieden je natuurlijk geen zekerheid over je eigen zakelijke keuzes, maar het betekent wel dat PayPro een betrouwbare partner is. De meeste andere affiliate netwerken hebben deze licenties en garanties niet. Het geldverkeer tussen klant en verkoper loopt via een aparte stichting (zie bedrijfsgegevens), een rechtsvorm waaraan wettelijke vereisten zitten. Op die manier blijft het geld van alle partijen beschermd tegen fraude en oplichting.

Kortom: ja, PayPro is een betrouwbaar bedrijf en groeit elke dag in populariteit.

4. Hoe werkt PayPro?

Nu we weten dat PayPro betrouwbaar is en weten wat het bedrijf doet, wordt het tijd om uit te leggen hoe het allemaal werkt. Het proces is vrij eenvoudig. We delen het op in verschillende hoofdstukken.

PayPro staat bekend om de gebruiksvriendelijke interface, wat het aantrekkelijk maakt voor zowel beginnende als ervaren affiliate marketeers. Het platform biedt regelmatig updates en ondersteuning om ervoor te zorgen dat affiliates up-to-date blijven met de nieuwste trends en technieken in de branche.

Het platform is vooral geschikt voor (digitale) informatieproducten, zoals online cursussen, boeken en software. Het hele proces van registratie tot het verdienen van een commissie, nemen we in de volgende hoofdstukken stapsgewijs met je door.

Veel leesplezier!

4.1. Registreren bij PayPro

Registreren bij PayPro is niet gratis. Omdat er een compliance fee is voor affiliates, worden je collega affiliate marketeers met minder ambitie geweerd. Waarom?

Wist je dat er maandelijks duizenden mensen zijn die willen beginnen met affiliate marketing? Heel veel beginnende marketeers hebben namelijk geen passie en zijn helaas niet bereid om te investeren in hun business, ook al is de compliance fee slechts €7,50. Hierbij komt het gezegde “When you pay, you pay attention” om de hoek kijken. Ik leg je graag uit wat we hiermee bedoelen.

Als je een kleine toegangsprijs moet betalen, is de kans groter dat je serieus aan de slag gaat met PayPro. Wat ons betreft is dit het belangrijkste argument wat PayPro betrouwbaar maakt. PayPro insinueert met deze fee dat ze alleen willen samenwerken met de beste en welwillende affiliates.

Anders gezegd: “ben je niet bereid €7,50 te betalen? Dan ben je dus ook niet bereid om online geld te verdienen en zal je nooit een succesvolle online ondernemer worden”.

Misschien is dit niet wat je wilt horen, maar er zit wel een kern van waarheid in. Het feit dat PayPro haar netwerk alleen openstelt voor mensen die bereid zijn om te groeien is wat ons betreft een heel groot voordeel.

Hoe het registreren werkt? Heel simpel. Je meld je aan bij PayPro via deze link (belangrijk is dat je je aanmeld als “affiliate” en niet als “verkoper”). Hier laat je je naam en e-mailadres achter en betaal je de €7,50 compliance fee.

PayPro Complaince Fee

Vervolgens krijg je een e-mail toegestuurd met de factuur (de btw is aftrekbaar) en een registratie link. Via die link vul je je basisgegevens in om toegang te krijgen tot je PayPro dashboard.

Nadat je voor het eerst hebt ingelogd, moet je nog wat extra informatie aanleveren als particulier of als bedrijf. Ook moet je een geldig identificatiebewijs scannen en opsturen. Als je al deze zaken van tevoren voorbereid hebt, is het proces in 5 minuten gedaan. Je kunt daarna meteen aan de slag om online geld te verdienen.

4.2. Kies je affiliate campagne

Het dashboard van PayPro is overzichtelijk en bevat links naar alle delen van PayPro die je nodig hebt om geld te verdienen. Vanaf deze pagina kun je naar de affiliate campagnes navigeren waar je, zoals ik al eerder zei, ongeveer 300 digitale producten ziet staan die je kunt promoten.

Affiliate campagnes PayPro overzichtspagina

De affiliate campagnes zijn ingedeeld naar categorie. Zo kun je snel je eigen affiliate niche opzoeken en direct interessante producten gaan promoten.

Het verschil met de meeste andere affiliate netwerken is dat je direct je affiliate link kan krijgen en deze is dus direct in te zetten voor promotie. Je hoeft je dus niet bij alle affiliate campagnes individueel aan te melden en goedgekeurd te worden.

Heb je de compliance fee betaald, alle benodigde gegevens voor jouw PayPro account aangeleverd en is je account volledig goedgekeurd? Dan ben je in staat om direct alle openbare campagnes te promoten.

PayPro Campagne overzicht Categoriën

Iedere campagne heeft een eigen informatiepagina. Op deze pagina vult de eigenaar informatie in over het betreffende product. Denk aan zaken zoals onderstaande.

  • Wat doet het product?
  • Wat zijn de voorwaarden om het product te promoten?
  • Waar vind ik promotiemateriaal?
  • Etc.

Wij, Dennis en ik (Jari) van Affiliate Held, bieden onze cursussen en software ook aan ter promotie op PayPro. In theorie kun je dus ook geld verdienen met het promoten van alle Affiliate Held producten! Zie onze partnerprogramma pagina voor meer informatie.

Hieronder is één van onze eigen Affiliate Held campagnes te zien, die jij ook zou kunnen promoten.

Affiliate Held Academy - Affiliate Marketing 101

Ga naar het “affiliate campagnes”-overzicht (helemaal onderaan in het linkermenu) en ga door naar de volgende stap.

4.3. Affiliate campagne beoordelen

Voordat je een PayPro campagne gaat promoten, moet je beoordelen of het kans van slagen heeft. Ik ga je uitleggen waar je op moet letten wanneer je een campagne gaat beoordelen.

4.3.1. PayPro Score

De PayPro score is een score van 0 tot ongeveer 200. Hoe hoger de score, hoe vaker dit product succesvol is verkocht door een affiliate.

Deze hoge score is een positief signaal voor het promoten van dit product. Het geeft bijvoorbeeld aan dat het product vaak gekocht wordt en dat mensen bereid zijn hun portemonnee te trekken. Kortom: mensen zijn bereid om dit product te kopen.

Een PayPro score kan stijgen, maar ook dalen. Een score van bijvoorbeeld 67, kan de dag erna zomaar 59 zijn.

Een PayPro score die continue hoog is geeft dus aan dat het product blijvend goed verkocht wordt en is een positief bewijs dat mensen bereid zijn te betalen. Hoe de PayPro score exact wordt berekend is onbekend. Ook de werknemers van PayPro weten niet de exacte formule achter deze score.

PayPro score

4.3.2. Commissie

Een affiliate commissie is een succesvolle verkoop van een campagne door een affiliate marketeer. Een commissie is een gedeelte van de totaalprijs van het product dat je aan de man hebt weten te brengen en dient als beloning voor jouw marketinginspanning.

Als je een product succesvol hebt gepromoot, krijg je hiervan een e-mail van PayPro.

PayPro Mail Gefeliciteerd Commissie verdiend

Uiteraard is het belangrijk om in de gaten te houden hoe hoog je commissie is en of je het interessant genoeg vindt om deze commissie te krijgen. Zo zijn er binnen PayPro verschillende soorten commissies. Van high-ticket commissies, tot wederkerende commissies. Deze informatie is te vinden in het affiliate campagnes overzicht en op de individuele campagnepagina’s.

4.3.3. Voorwaarden

In iedere campagne staan de campagne voorwaarden. Dit is eigenlijk net zoals bij andere affiliate netwerken. Om een campagne te promoten moet je je aan de regels houden.

Voorwaarden kunnen zijn dat je bijvoorbeeld de campagne niet mag promoten via betaalde advertenties, dat je geen “cashback methodes” mag gebruiken of dat je niet (of juist wel) de campagne via e-mailmarketing mag promoten.

Kortom: de voorwaarden van een affiliate campagne zijn de spelregels van de betreffende campagne. Om voor jezelf een goede keuze te kunnen maken, moet je ook op de hoogte zijn van de voorwaarden.

4.3.4. Verkoper

Als affiliate van PayPro wil je samenwerken met een betrouwbare partij. Het gros is betrouwbaar, maar helaas is dat niet altijd zo. Eigenlijk staat dit los van deze PayPro review.

Het is altijd belangrijk om onderzoek te doen of de partij die je promoot een eerlijke aanpak heeft en goede beoordelingen heeft. Lees klanten reviews van deze adverteerder en speur Google af op goede en minder goede signalen.

Eerlijkheid duurt het langst!

5. Hoe verdien je geld met PayPro?

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met PayPro, maar het komt er op neer dat het verdienmodel wat gekoppeld is aan PayPro “affiliate marketing” is.

Affiliate marketing is een verdienmodel waarbij je producten van andere gaat promoten en een commissie krijgt als beloning. Wat je moet gaan doen, is ervoor zorgen dat mensen via jouw affiliate link een bepaald product kopen.

Over affiliate marketing en hoe dit werkt kan ik uren praten, maar deze blog is juist bedoeld als PayPro review en niet om je uit te leggen hoe affiliate marketing werkt. Heb je daar interesse in? Dan verwijs ik je graag naar onze uitgebreide blog over “Wat is affiliate marketing”.

Hieronder een korte samenvatting van de vijf meestgebruikte methodes waarmee je je affiliate links kunt promoten en geld kan verdienen met PayPro.

  • Een eigen affiliate website maken: dit is “by-far” de beste methode om geld te verdienen met PayPro. Het grootste voordeel van een website is dat jij zelf kan bepalen hoe je je affiliate links gaat verwerken. Je kunt content schrijven over een bepaald product (waarom jij denkt dat anderen dit zouden moeten aanschaffen). Een ander groot voordeel is dat je website gevonden gaat worden door zoekmachines zoals Google. Mensen zoeken op bepaalde “zoekwoorden” en komen op jouw website terecht. Ze willen bijvoorbeeld meer weten over een bepaald onderwerp of product en willen dan ook maar al te graag jouw website bekijken, waar jij ze van alles uitlegt. Kortom: dit soort websitebezoekers zijn “warm” en snel geneigd een actie/aankoop te doen (via jouw affiliate links)
  • Een social mediakanaal: heb je een social mediakanaal zoals een groot TikTok of Instagram kanaal? Dan kan je door middel van affiliate links in je verhaal of in je biografie, geld verdienen. Zet de affiliate links op strategische plekken, zodat de kans groot is dat mensen er op klikken. Een groot nadeel is dat social media vaak gebruikt wordt als entertainment. Mensen zijn minder geneigd of in de “mood” om te kopen en willen vooral inspirerende, motiverende en/of grappige filmpjes bekijken. Ondanks dat het niet onmogelijk is om geld te verdienen via social media i.c.m. PayPro, is het om deze reden een stuk uitdagender.
  • YouTube kanaal: als je een eigen YouTube kanaal hebt hoef ik je denk ik niet uit te leggen dat je je affiliate links in de beschrijving van je video’s kan plaatsen. Klikken mensen erop en kopen ze een product of dienst via jouw link? Dan verdien je geld! Ondanks dat dit interessant is, is het maken van videomateriaal vaak een behoorlijke tijdsinvestering.
  • Facebook groepen en andere communities: op internet zijn er steeds meer en grotere communities vindbaar (zoals Reddit). Soms stellen mensen vragen in deze communities. Ze zijn bijvoorbeeld geïnteresseerd om een bepaald product te kopen, maar twijfelen nog. Door actief deel te nemen aan deze communities, kan je mensen helpen met hun keuze om een product wél of niet te kopen. Als dank is het mogelijk dat deze mensen op je affiliate links klikken.
  • E-mailmarketing: sommige mensen starten een eigen wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrief (door bijvoorbeeld e-mails te verzamelen via hun eigen website of social media profiel). In deze nieuwsbrief wil je natuurlijk alleen maar waarde delen met je abonnees. Naast het geven van waarde, is een nieuwsbrief een uitstekende methode om je PayPro affiliate links te promoten. De moeilijkheid hierbij, is dat een achterban opbouwen via e-mailmarketing eigenlijk onmogelijk is zonder een goedbezochte website of social media profiel. E-mailmarketing is dus altijd een secundaire methode om geld te verdienen met affiliate marketing.

6. Wat is onze ervaring met PayPro?

Je hebt nu een goed beeld van wat PayPro allemaal kan en hoe je het beste geld kunt verdienen met PayPro. Er is veel werk verricht om zowel een PSP (betaalprovider) als een affiliate netwerk onder één dak te brengen. We zullen in het volgende overzicht uitleggen wat wij persoonlijk (als affiliates, maar ook als verkoper) goed én minder goed vinden aan PayPro.

6.1. Voordelen van PayPro

  • Lage kosten: als affiliate heb je, naast de compliance fee van €7,50, geen extra kosten. Voor het opnemen van je verdiende commissies, betaal je enkel transactiekosten als je minder dan 100 euro opneemt. Boven de 100 euro kun je je commissies kosteloos opnemen.
  • Groot aanbod én hoge commissies: als je aan de slag wil als affiliate marketeer, dan is PayPro bij uitstek de juiste plek om te beginnen. Het aanbod aan affiliate campagnes is groot en word steeds groter. De commissies zijn vrij hoog en de producten zijn goed aan de man te brengen. De belangrijkste oorzaak van de hoge commissies, is dat het gros van producten via PayPro digitale producten zijn. Op digitale producten zit veel meer marge dan fysieke producten, met de simpele reden dat het product maar één keer ontwikkeld hoeft te worden. Dennis en ik van Affiliate Held ervaren dit ook. Wij hebben op dit moment drie softwareproducten en twee cursussen (die we via PayPro verkopen). De ontwikkeling hiervan kostte bloed, zweet en tranen, maar nu de producten live staan hoeven we niet iedere keer opnieuw productiekosten te betalen. Ook betaal je voor digitale producten geen verpakkingsmateriaal en verzendkosten. In andere woorden: digitale producten zijn schaalbaar. Hierdoor is het voor verkopers makkelijker om hogere commissies te geven aan affiliates. Deze hoge commissies bij PayPro staan in een schril contrast met netwerken, zoals Daisycon, waarbij verreweg de meeste producten fysiek zijn en de commissies daardoor veel lager zijn. Het verschil mag duidelijk zijn, maar dit betekent uiteraard niet dat producten via andere affiliate netwerken minder goed zijn.
  • PayPro score: elke campagne krijgt een affiliate score van het platform. Deze score geeft aan hoe “goed” dit product het doet. De formule daarvoor is geheim, om ervoor te zorgen dat verkopers hun eigen score niet op een valse manier kunnen beïnvloeden. Hoe hoger deze score, hoe beter de prestaties van het desbetreffende programma. Als je weet dat een campagne/product goed presteert, wordt dit interessanter voor jou als affiliate. Je wilt immers geld verdienen met PayPro en dan is het logisch dat je programma’s wilt promoten waarbij je weet dat de kans groter is dat je een commissie verdient.
  • Support: de PayPro klantenservice is goed en vriendelijk. De PayPro Guide biedt snel hulp en mochten je vragen onbeantwoord blijven, kun je snel in contact komen met een werknemer van PayPro via de chat in het PayPro dashboard. Erg fijn!

6.2. Nadelen van PayPro

De nadelen die we hieronder benoemen, zijn niet echt nadelen. Daarom schrijven we er voor het gemak “kan beter” bij.

  • Hogere compliance fee (kan beter): de compliance fee is op dit moment een éénmalige €7,50. Dit was eerst €50 maar is reeds verlaagd. Naar onze mening mag dit gerust terug naar €50. Waarom? Een hogere compliance fee houdt de niet-serieuze “knutselaar” buiten de deur. Zoals je ondertussen al weet, verkopen Dennis en ik onze digitale producten en maken we intensief gebruik van PayPro. Anders gezegd: mensen kunnen onze producten promoten. We hebben al een aantal keren meegemaakt dat affiliates ons promoten door “letterlijk” onze gehele salespagina te kopiëren en te plakken. Dit is verder niet “schadelijk” voor ons, maar dit soort affiliates gaan nooit succesvol worden. Ze bieden totaal geen waarde, maken geen eigen content en zijn niet uniek. We zijn van mening dat als de compliance fee hoger is, dit soort gevallen niet tot minder gaan verkopen en verkopers zich 100% kunnen richten op de affiliates die wél waarde willen én kunnen bieden.
  • Registreren als affiliate (kan beter): veel mensen die zich willen aanmelden als affiliate, registreren zich verkeerd. Je kunt namelijk twee soorten accounts aanmaken binnen PayPro. Een verkopersaccount en een affiliate account. Wij hebben een verkopersaccount, omdat we onze producten via PayPro verkopen. Wij hebben extra functies, zoals betalingssystemen, boekhoudingopties, verkoopstatistieken, etc. Als affiliate verkoop je niet je eigen producten, maar promoot je de producten van een ander. Het is niet mogelijk om zelfstandig je verkopersaccount om te laten zetten naar een affiliate account. Hier heb je de hulp van de PayPro klantenservice nodig. Het is geen ramp, maar een kleine “onduidelijkheid”. Wil je je aanmelden als affiliate? Meld jezelf dan aan via deze link. Dan weet je zeker dat er niks misgaat!

7. Wat is er nieuw in PayPro?

Een groot voordeel voor verkopers, maar ook voor ons als affiliates is dat PayPro continue doorontwikkeld wordt. Zo komen er steeds meer nieuwe functies bij en wordt het PayPro dashboard steeds gebruiksvriendelijker. Ik zal de meest recente ontwikkelingen met jullie delen. In de meest recente update zijn er twee interessante ontwikkelingen voor ons als affiliates. Ik zal uitleggen welke het zijn en waarom dat zo interessant is.

April 2023

  1. Het affiliate campagne overzicht van PayPro heeft een nieuwe look gekregen wat, als we PayPro mogen geloven, de weg vrijmaakt voor toekomstige verbeteringen binnen het netwerk. Zelf vind ik het nieuwe dashboard ook veel duidelijker als affiliate. Je krijgt een betere indruk welke campagnes goed presteren, welke campagnes trending zijn en krijgt hierdoor nog meer bevestiging welke campagnes je het beste kunt promoten. 
  2. Het proces om als verkoper abonnementen aan te maken is vereenvoudigd en veel overzichtelijker gemaakt. Ook zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd in het beheer van deze abonnementen. Verkopers hebben bijvoorbeeld, de mogelijkheid gekregen om een begin- en einddatum in te stellen, waardoor abonnementen op een specifieke datum kunnen starten. Als affiliate profiteer je hiervan. Door deze verbeteringen verschijnen er namelijk steeds meer abonnementen in het campagne overzicht. Bij de promotie van deze abonnement krijg je niet alleen een commissie, maar zelfs een “wederkerende commissie”. Dit betekent dat zolang de klant, klant blijft van het product wat je gepromoot hebt, je automatisch elke maand een commissie toegekend krijgt. Kortom: een erg sterk voordeel.

8. Conclusie: aan de slag gaan met PayPro?

Met haar banklicenties en de licentie van Currence, is PayPro één van de meest betrouwbare betaalproviders en affiliate netwerken in Nederland. Omdat er een compliance fee is voor affiliates, worden minder serieuze affiliates geweerd en hebben verkopers een sterk vertrouwen in dit netwerk. Het resultaat is dat er veel mooie mogelijkheden liggen die zichzelf al gefilterd hebben op kwaliteit en efficiëntie.

Er zijn rond de 300 publieke affiliate campagnes te vinden. Dit is (veel) minder dan, bijvoorbeeld Daisycon, TradeTracker en Awin, maar is wel groeiende. Ook zijn de campagnes op PayPro vaak van een veel hogere kwaliteit en liggen de commissies hoger. PayPro is daarom zeer geschikt als je wilt beginnen met affiliate marketing. Ben jij ook overtuigd van de voordelen van PayPro? Meld je dan aan en registreer je via deze link om het juiste account aan te maken.

9. Veelgestelde vragen over PayPro

Hieronder een aantal vragen over PayPro die vaak gesteld worden.

Hoe kan ik geld verdienen met PayPro?

Je kunt grofweg op twee manieren geld verdienen met PayPro. De eerste is om je eigen producten te verkopen via je eigen website. Je gebruikt dit platform dan als Payment Service Provider (PSP). Als tweede manier kun je producten van anderen promoten via het online verdienmodel “affiliate marketing”. Hierbij verdien je een commissie als je een product succesvol weet te promoten.

Ik ben jonger dan 16 jaar, kan ik als affiliate beginnen bij PayPro?

Je mag als je jonger bent dan 16 jaar geld verdienen, ook met affiliate marketing. Wel moet je schriftelijke toestemming en garantstelling hebben van je ouders of voogd.

Is PayPro een betrouwbaar bedrijf?

PayPro beschikt over een banklicentie en je rekening is tot €100.000 gegarandeerd via het depositogarantiestelsel. Het is een zeer betrouwbaar bedrijf dat onder toezicht staat van de centrale bank in Nederland. Daarnaast werken wij, Dennis en Jari van Affiliate Held, al jarenlang samen met PayPro en zijn we overtuigd van deze betrouwbaarheid.

Heb je een KVK-nummer nodig voor PayPro?

Nee, je kunt ook zonder KvK nummer beginnen met affiliate marketing. Wel is het zo dat je zeer beperkt bent in hoeveel je mag verdienen zonder dat het bedrijfsmatig wordt. Ga je serieus aan de slag met affiliate marketing? Dan zul je je toch al snel moeten inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Online geld verdienen lijkt voor veel mensen een “fabeltje”. Dat kan ik op zich wel begrijpen.

Zodra je op het internet zoekt naar “online geld verdienen” worden de grootste (en meest onrealistische) bedragen, je om de oren geslingerd. Dat vind ik persoonlijk erg jammer.

Als geen ander weet ik hoeveel tijd én energie er zit in het opbouwen van een online inkomstenbron. Het gaat gepaard met vallen en opstaan, veel uitproberen en het nodige geduld opbrengen.

Toch is het mij gelukt om fulltime te leven van mijn eigen affiliate websites. Al deze kennis wil ik graag met je delen.

Ben je bereid te werken aan een terugkerend inkomen waar je jarenlang plezier van gaat hebben? Klik dan op de knop hieronder voor meer informatie.

Jari Dohmen

Specialist in het ontdekken en benutten van kansen in de affiliate marketing branche. Met duizenden euro’s omzet per maand, heeft hij een bewezen strategie ontwikkeld voor het opzetten van succesvolle affiliate websites.

Bekijk alle berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *