Affiliate Held Tools 🛠

Krachtige Nederlandse WordPress tools om je website naar het volgende niveau te tillen.

⚙️ Affiliate Held

Affiliate Held is een WordPress plugin die automatisch alle relevante productdata synchroniseert zoals prijzen, voorraad, afbeeldingen, beoordelingen en affiliate links. Met behulp van shortcodes plaats je affiliate producten gemakkelijk in je berichten/pagina’s en met de uitgebreide styling opties zorg je voor een prachtige weergave.

Verder vind je in Affiliate Held nog andere handige functionaliteiten zoals een automatische inhoudsopgave en veelgestelde vragen module. Ideaal om je affiliate website mee te verreiken.

🤖 Affiliate Held AI

Affiliate Held AI is een WordPress plugin waarmee je moeiteloos krachtige AI teksten genereert. In de tool vind je allerlei handige functionaliteiten zoals het genereren van een schrijfskelet of titel suggesties, maar ook een zeer krachtige herschrijf functie om teksten aan te passen naar eigen wens.

Kies ervoor om je artikelen direct online te zetten of in te plannen voor later. Met Affiliate Held AI verhoog je je content output zonder in te leveren op kwaliteit.

🎨 Affiliate Held Thema

Het Affiliate Held Thema is een WordPress thema waarmee je prachtige affiliate websites kunt maken. Met meer dan 20 blokken maak je binnen een handomdraai de mooiste layouts en met de talloze styling opties creëer je gemakkelijk je eigen huisstijl. Het thema maakt gebruikt van de nieuwste manier van werken binnen WordPress.

Door gebruik te maken van templates, templates onderdelen en herbruikbare blokpatronen heb je binnen no-time een professionele affiliate website gebouwd. Verder is het thema geoptimaliseerd voor zoekmachines, stelt het jouw content centraal, is het volledig responsief en voldoet het aan de behoeften van zowel beginnende als meer geavanceerde webdesigners.