Affiliate Held AI

Dé Nederlandse WordPress plugin voor het schrijven van krachtige AI teksten.

✅ Schrijf moeiteloos uitgebreide teksten
Herschrijf content in een handomdraai
✅ Creëer meer artikelen in minder tijd

Al 91 websites gingen jou voor. Is die van jou de volgende? 🙌🏼

Al 75 websites gingen jou voor. Is die van jou de volgende? 🙌🏼

Even voorstellen 👋🏻

Hi! Wij zijn Jari en Dennis. Naast het beheren van verschillende affiliate websites, ontwikkelen we sinds enkele jaren ook krachtige WordPress tools om ons leven én die van mede-ondernemers een stuk makkelijker te maken.

Zo lanceerden we in 2021 de Affiliate Held plugin en in 2023 het Affiliate Held Thema, waarmee we honderden affiliate marketeers hebben mogen helpen met het bouwen en automatiseren van websites.

Als ondernemers blijven we graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zo is ook AI (artificial intelligence) ons niet ontgaan 💡

Na de publieke lancering van ChatGPT zijn we direct gaan testen met de vele mogelijkheden en is uiteindelijk de “Affiliate Held AI” plugin ontstaan; een zeer krachtige AI tekstschrijver voor in je WordPress dashboard.

Jari Dohmen

Specialist in het ontdekken en benutten van kansen in de affiliate marketing branche. Met duizenden euro’s omzet per maand, heeft hij een bewezen strategie ontwikkeld voor het opzetten van succesvolle affiliate websites.

Dennis van de Ven

Bedreven in het bouwen van krachtige WordPress websites. Met meer dan 10 jaar ervaring als programmeur, weet hij als geen ander hoe een website in elkaar steekt en ontwikkelt hij premium tools voor de Nederlandse markt.

Kwalitatieve AI teksten voor iedere WordPress gebruiker 🦾

Inmiddels is AI niet meer weg te denken. Daar staan we niet meer van te kijken.

Met AI schud je zo de ene na de andere tekst uit je mouw over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Je kunt het zo gek niet bedenken of AI weet er een artikel over te maken.

Toch is succes met AI niet vanzelfsprekend. Je zult dit vast kunnen bevestigen wanneer je al eens “gespeeld” hebt met ChatGPT. Teksten worden zeer oppervlakkig en eentonig geschreven, en enige creativiteit is ver te zoeken.

Maar hoe schrijf je dan wél kwalitatieve teksten met AI?

Om het maximale uit AI te halen, dien je te weten hoe je de juiste instructies en context meegeeft. Alleen op die manier kun je artikelen genereren met diepgang, structuur én de nodige creativiteit.

Omdat we zelf meerdere affiliate websites beheren waarvoor we regelmatig content schrijven, was het voor ons een “no brainer” om een AI tool voor WordPress te ontwikkelen; oftewel Affiliate Held AI.

Met Affiliate Held AI schrijf je keer op keer kwalitatieve teksten, gebaseerd op vooraf ingestelde zoekwoorden en schrijfskelet, direct te publiceren op je website.

Meer weten over deze krachtige tool? 👾

Lees hieronder wat Affiliate Held AI voor jou kan betekenen.

Functionaliteiten 🔌

Maak een directe koppeling met ChatGPT

Met Affiliate Held AI maak je rechtstreeks gebruik van de OpenAI API om te communiceren met ChatGPT. Voor het gebruik van deze API wordt een kleine vergoeding gevraagd door OpenAI.

Gemiddeld kost het schrijven van een artikel van 1000 tot 2000 woorden ongeveer $0.01 tot $0.87. Dit is afhankelijk van de instellingen die je gebruikt en de lengte van je artikel. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de kosten.

Kies welk AI model je wilt gebruiken

ChatGPT biedt verschillende AI modellen aan om content te genereren. De oudere modellen zijn doorgaans minder accuraat maar goedkoper in gebruik. De nieuwere modellen zijn daarentegen een stuk slimmer maar brengen hogere kosten met zich mee. Aan jou de keus welk model je kiest.

Bepaal hoe je artikel geschreven dient te worden

Laat ChatGPT het onderwerp van je artikel weten, in welke schrijfstijl geschreven dient te worden, etc. Door de juiste instellingen vooraf in te stellen zet je de gewenste toon voor jouw nieuwe artikel.

Begin met het maken van een schrijfskelet

Het schrijfskelet is dé basis van jouw nieuwe artikel. Door het genereren van een schrijfskelet bepaal je precies hoe jouw artikel eruit komt te zien. Kies zelf de omvang van het schrijfskelet om de juiste mate van diepgang toe te passen.

Wees creatief met titels

Mis je inspiratie of zoek je aanvullende informatie voor je artikel? Door gebruik te maken van de “titel suggesties” functionaliteit genereer je met gemak nieuwe artikel titels maar ook suggesties voor nieuwe tussenkoppen.

Genereer een introductie

Genereer gemakkelijk een krachtige introductie die je bezoeker aanzet tot lezen. Geen introductie nodig voor jouw artikel? Laat het veld dan gerust leeg.

Genereer de benodigde secties

Als alles volgens plan is verlopen, heb je een volledig schrijfskelet opgesteld of titels gegenereerd met de “titel suggesties” functionaliteit. Nu de basis van je artikel staat, is het tijd om de verschillende secties in te vullen. Met één klik vul je moeiteloos alle secties in. Ook kun je je creativiteit de vrije loop laten door je eigen input te geven.

Herschrijf content waar nodig

Niet tevreden met de output van ChatGPT? Met de herschrijf functie kun je gemakkelijk complete stukken tekst of gedeeltes daarvan laten herschrijven. Maak een selectie van de tekst die je wilt herschrijven en kies vervolgens hoe je dit wilt doen: “in andere woorden”, “in meer woorden”, “in de schrijfstijl…”, “zonder de woorden…”, etc.

Verder is deze functie zeer krachtig om content te herschrijven; plak welke tekst dan ook in het veld en herschrijf deze geheel naar wens.

Tip: dit is een handige functionaliteit om bijvoorbeeld productbeschrijvingen van bol.com te herschrijven.

Bekijk een voorbeeld weergave van je artikel

Voordat je je artikel publiceert, is het raadzaam om deze goed te controleren. Speur naar eventuele fouten of kopieer de tekst indien gewenst.

Integreer met je favoriete SEO plugin

Vul je focus zoekwoord, meta titel en beschrijving in (of laat deze genereren). Dankzij de integratie worden deze automatisch overgenomen in je favoriete SEO plugin bij publicatie van je artikel.

Ondersteunde SEO plugins: Yoast SEO, Rank Math en All In One SEO.

Publiceer je artikel direct of plan ‘m in

Is je artikel klaar om live te gaan? Kies er dan voor om ‘m direct te publiceren of kies een datum naar wens. Mag het artikel nog niet online omdat je bijvoorbeeld nog afbeeldingen wilt toevoegen? Kies dan voor publiceren als “concept”.

Verlies geen wijzigingen met behulp van automatisch opslaan

Gebruik de “automatisch opslaan” functionaliteit om er zeker van te zijn dat je wijzigingen niet verloren gaan. Niets zo vervelend als dat je per ongeluk je tabblad sluit en je wijzigingen verloren gaan.

Bewaar je artikel als concept en rond ‘m later af

Werk aan meerdere artikelen tegelijk of neem simpelweg een welverdiende pauze door je artikel op te slaan als concept.

Demo artikelen 🤖

Klik op een demo categorie hieronder om een idee te krijgen hoe jouw AI teksten eruit kunnen gaan zien.

Liever websites bekijken van helden die de plugin in actie gebruiken?
Klik hier voor onze showcase-pagina.

Prijzen 🌱

Voor iedere held een passend pakket. Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

MEEST GEKOZEN

Starter

1 site licentie

slechts eenmalig

67,-

 • Levenslang updates
 • Levenslang support

Professional

3 sites licentie

slechts eenmalig

97,-

 • Levenslang updates
 • Levenslang support

Expert

10 sites licentie

slechts eenmalig

127,-

 • Levenslang updates
 • Levenslang support

Premium support 🧑🏻‍💻

Overtuigd dat Affiliate Held AI jouw content output een boost gaat geven? Cool! 🙌🏻

We weten zeker dat je teksten nóg uitgebreider, informatiever en leuker worden om te lezen.

Vanuit ons krijg je in ieder geval de best mogelijke support, zodat jij nieuwe artikelen moeiteloos kunt gaan maken.

Waar wacht je nog op? 🤓

Let’s start writing! ✍🏻

Veelgestelde vragen 💭

Algemeen

Voor wie is Affiliate Held AI bedoeld?

Affiliate Held AI is ontwikkeld voor iedere WordPress gebruiker die op een effectieve en efficiënte manier unieke artikelen wilt schrijven m.b.v. AI. De tool is ontwikkelt om met enkele muisklikken AI tot je beschikking te hebben waardoor het schrijven van nieuwe teksten een fluitje van een cent wordt. Affiliate Held AI is geschikt voor beginnende tot aan gevorderde WordPress gebruikers. We hebben geprobeerd de tool zo eenvoudig mogelijk te maken zodat deze toegankelijk is voor ieder type gebruiker. Op die manier proberen we AI laagdrempelig te maken voor iedereen.

Kan ik Affiliate Held AI ook gebruiken als ik geen affiliate marketeer ben?

Ja, zeker! Affiliate Held AI is onder de vlag Affiliate Held uitgebracht maar werkt uitstekend voor iedere WordPress gebruiker, ook als je geen affiliate marketeer bent. De tool kan namelijk allerlei soorten teksten schrijven; je kunt het zo gek niet bedenken. Laat je daarom niet tegenhouden om deze krachtige tool te gaan gebruiken.

Kan ik voorbeelden zien van artikelen die Affiliate Held AI genereert?

Natuurlijk. We hebben een speciale pagina ingericht met websites die onze AI plugin gebruiken; oftewel de showcase. Zo kun je precies zien wat er allemaal mogelijk is en hoe het gebruik van Affiliate Held AI er in de praktijk uitziet. Vergeet daarnaast niet onze demo website te bekijken.

Richten jullie je alleen op de Nederlandse markt?

Ja. Wij komen uit Nederland en hebben gemerkt dat AI in Nederland “nog” in de kinderschoenen staat. Affiliate Held AI ondersteunt de groei van AI in Nederland. We bieden Nederlandse support, Nederlandse documentatie en Nederlandse instructievideo’s. Nooit meer ingewikkelde gesprekken op vreemde tijdstippen met de supportafdeling van een buitenlands bedrijf.

Blijven mijn gegevens geheim?

Ja. Al onze gebruikers zijn WordPress gebruikers en hechten veel waarde aan privacy. De kans is aanwezig dat gebruikers actief zijn in dezelfde niche. Het is dus belangrijk dat onze gebruikers de best mogelijk privacy krijgen.

Wij delen geen data, website gegevens, domeinnamen of andere gevoelige informatie en houden ons strict aan de privacywet. Als gebruiker van Affiliate Held AI blijf jij ook voor ons zoveel als mogelijk onder de radar.

Voor meer informatie, lees gerust onze privacyverklaring.

Kan ik Affiliate Held AI promoten/partner worden?

Jazeker! Klik hier voor meer informatie over ons partnerprogramma. Verder denken we graag met je mee over hoe je Affiliate Held AI het beste kunt promoten. Neem gerust contact met ons op om samen te sparren over ideeën.

Techniek

Wat heb ik nodig om Affiliate Held AI te kunnen gebruiken?

Zie onderstaande voorwaarden om de Affiliate Held AI plugin te kunnen gebruiken.

 • Je website dient te beschikken over WordPress versie 5.0 of hoger.
 • Je website dient te beschikken over PHP versie 7.0 of hoger.
 • Je hebt een OpenAI account nodig om opdrachten uit te kunnen voeren door ChatGPT. Klik hier om een account aan te maken.
 • Je dient een creditcard te koppelen aan je OpenAI account om je API verbruik te kunnen betalen. Klik hier voor meer informatie over de kosten.
Moet ik verstand hebben van programmeren om Affiliate Held AI te gebruiken?

Zeker niet. Affiliate Held AI is ontworpen om zeer gebruiksvriendelijk te zijn waardoor je AI op een laagdrempelige manier kunt gaan gebruiken.

Je hoeft dus absoluut geen “code master” te zijn en ook niet te worden. Laat de techniek maar aan ons over.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn website snel blijft?
 1. We laden alleen code in die je nodig hebt; de AI tool werkt alleen in de back-end waardoor er geen onnodig scripts in de front-end van je website worden ingeladen.
 2. We recyclen code; het schrijven van code doen we het liefst maar één keer. Indien dezelfde stukken code op verschillende plekken nodig blijken te zijn, schrijven we functies om de code te hergebruiken. Dit zorgt ervoor dat we het bestandsformaat zo klein mogelijk houden.
 3. We laden JavaScript in de footer; dit zorgt ervoor dat teksten en afbeeldingen direct zichtbaar zijn voor je bezoeker en de JavaScript ongemerkt als laatste wordt ingeladen.
 4. We minimaliseren JavaScript en CSS; onze bestanden worden gestript van alle onnodige karakters waarbij de tool toch perfect blijft functioneren.
 5. We waarborgen de snelheid met iedere toekomstige update; kwaliteit boven kwantiteit. We zullen nooit functionaliteiten toevoegen die de plugin onnodig belasten. Feitje: we gebruiken Affiliate Held AI ook op onze eigen websites en hebben daarom zelf ook baat bij een vlotte website.
Kan ik met Affiliate Held AI honderden teksten tegelijk genereren?

Nee, dit is niet mogelijk. Affiliate Held AI is ontwikkelt om jou als WordPress gebruiker een tool te bieden waarmee jij snel en efficiënt individuele teksten kunt genereren, controleren, optimaliseren én publiceren op je website. De kracht van de tool zit in de details omdat we weten dat artikelen met de juiste tijd en aandacht altijd beter scoren in de zoekmachines.

Betalen

Welke betaalmethoden bieden jullie aan?

Zie hieronder de betaalmethoden die wij accepteren.

 • iDEAL
 • PayPal
 • Bancontact
 • Sofort
Zijn er extra kosten verbonden aan het gebruik van Affiliate Held AI?

Ja. Om AI te kunnen gebruiken in Affiliate Held AI dien je een API koppeling te maken met OpenAI (ChatGPT). Je hebt hiervoor een API sleutel nodig die je kunt verkrijgen door een account aan te maken op OpenAI. Deze koppeling is noodzakelijk om opdrachten uit te voeren door ChatGPT.

Verder is het belangrijk om een creditcard aan je OpenAI account te koppelen zodat je API verbruik in rekening gebracht kan worden. Kosten worden namelijk berekent op basis van het aantal verbruikte tokens in Affiliate Held AI. Hoeveel tokens je verbruikt is afhankelijk van je instellingen en de lengte van je artikel.

Hieronder zie je een aantal ruwe schattingen van de kosten per artikel.

 • Artikel 1000 woorden – ChatGPT 3.5 Turbo (4k) – kosten: +/- $0.01
 • Artikel 2000 woorden – ChatGPT 3.5 Turbo (16k) – kosten: +/- $0.08
 • Artikel 2000 woorden – ChatGPT 4 (8k) – kosten: +/- $0.87

Een uitgebreide toelichting vind je hier.

Kan de prijs van mijn pakket veranderen waardoor ik meer moet gaan betalen?

Nee. Het pakket dat je aanschaft blijft altijd hetzelfde (prijs en aantal licenties). Indien prijzen veranderen, dan worden hier nieuwe pakketten voor aangemaakt. Dit heeft geen effect op jouw huidige pakket.

Kan ik mijn pakket up- of downgraden?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Twijfel je over de aanschaf van Affiliate Held AI? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen.

Is er een geld terug garantie?

Ja. Je mag Affiliate Held AI 14 dagen proberen. Niet tevreden? Binnen 14 dagen kun je je licentie annuleren en krijg je het aankoopbedrag van ons terug. Neem hiervoor contact met ons op.

Let op: we bieden geen garantie op het verbruik van tokens van OpenAI.

Ik ben van domeinnaam gewisseld. Kan ik mijn licentiesleutel nog gebruiken?

Ja. Je kunt je licentie altijd gemakkelijk deactiveren en op een nieuwe domeinnaam weer activeren.