Premium Partnerships

Verhoog de omzet van je affiliate website.

✅ Zet exclusieve samenwerkingen op
Bouw een terugkerende inkomstenbron op
Leer van échte praktijkvoorbeelden

Al 38 affiliate marketeers gingen jou voor. Ben jij de volgende? 🙌🏼

Al 84 websites gingen jou voor. Is die van jou de volgende? 🙌🏼

Deze cursus is onderdeel van de Affiliate Held Academy 🎓

Leer hoe Jari meer dan €2.000 euro per maand verdient aan terugkerende inkomsten, boven op zijn huidige affiliate commissies 📈

Even voorstellen 👋🏻

Hi! Ik ben Jari Dohmen. Al enkele jaren houd ik mij bezig met online business. Zo begon ik met de verkoop van zogenoemde “shoutouts” op Instagram en beheer ik nu diverse succesvolle affiliate websites.

Inmiddels probeer ik de meeste zaken zoveel als mogelijk uit te besteden. Denk aan het schrijven van teksten en linkbuilding. Op die manier heb ik meer tijd om bezig te zijn met de strategie van mijn affiliate websites en kan ik de omzet zoveel als mogelijk maximaliseren.

Afgelopen jaar is één van mijn affiliate websites letterlijk door het dak gegaan qua inkomsten. Dit heb ik kunnen realiseren door verder te kijken dan alleen het affiliate marketing model 👀

Zo heb ik exclusieve samenwerkingen weten op te zetten met de verkopers van de producten die ik promoot. Hiermee verdien ik nu maandelijks duizenden euro’s per maand extra. Dat is boven op de affiliate commissies die mijn website al reeds genereert.

Recent heb ik mijn unieke stappenplan gedeeld op LinkedIn en heb ik veel positieve reacties mogen ontvangen.

Dankjewel daarvoor! 😄

Omdat ik helaas geen tijd heb om iedereen 1-op-1 te helpen met het implementeren van deze interessante strategie, heb ik besloten om m.b.v. video’s, praktijkvoorbeelden en stap-voor-stap instructies een cursus op te zetten.

In 8 lessen neem ik je van A tot Z mee in mijn exacte strategie waarmee ik meer dan 2000 euro per maand verdien. Zo deel ik met jou mijn salestechnieken, technische set-up en andere waardevolle inzichten die ik afgelopen maanden heb op gedaan. Met deze informatie kun je dezelfde strategie toepassen op je eigen affiliate website en je inkomsten verhogen.

Dit ben ik! Op wereldreis 🌴🐶

Ontdek in 8 lessen de exacte strategie van Jari 🏆

1. Introductie en uitleg

In de introductie van de cursus legt Jari uit hoe hij is begonnen met de verkoop van Instagram shoutouts. Zo deelt hij inzichten en ervaringen die hielpen bij de verkoop van zijn eerste premium partnerships.

2. Wat zijn de voordelen van premium partnerships?

In deze les legt Jari uit wat de voordelen zijn van premium partnerships en waarom dit dé manier is om next level te gaan met je affiliate website.

3. Hoe vind je premium partners?

Premium partners komen helaas niet aanwaaien. In deze les leer je hoe je ze proactief kunt zoeken én benaderen. Geen enkele stap wordt onbesproken gelaten.

4. Hoe bepaal je de prijs van een partnership?

De prijs is een enorm belangrijk aspect van je premium partnership. In deze les leert Jari je hoe je tot de perfecte prijs komt en waarom dit zó belangrijk is.

5. Je partnership technisch inrichten

Om zo weinig mogelijk met administratieve randzaken bezig te zijn, gebruikt Jari verschillende tools om de partnerships te automatiseren. In deze les leer je precies hoe hij dit doet.

6. De waarde van maandelijkse rapportages

Het sturen van maandelijkse rapportages is de sleutel tot succes van een duurzame samenwerking. Met concrete voorbeelden laat Jari zien hoe je dit op de juiste manier aanpakt.

7. Partnerships opschalen 🚀

Heb je de nodige premium partnerships weten op te zetten? Dan is het tijd om te gaan schalen. In deze les legt Jari je uit welke krachtige optimalisaties en strategieën hij heeft toegepast.

8. Wat vond je ervan?

In deze afsluitende les evalueert Jari op de cursus, deelt hij zijn visie over de toekomst van affiliate marketing en spreekt hij een aantal laatste inspirerende woorden.

Aan de slag met waardevolle Nederlandse video’s, krachtige praktijkvoorbeelden en stap-voor-stap instructies 🔍

Ervaringen van enthousiaste cursisten 🤟🏻

Prijzen 🌱

Na betaling krijg je van ons een e-mail met een link naar de cursus. Je kunt daarmee direct aan de slag.

MEEST GEKOZEN

Standaard

Doe-het-zelf

slechts eenmalig

97,-

 • Volledig lesmateriaal
 • Besloten community
 • Levenslang toegang

Compleet

1-op-1 met Jari

slechts eenmalig

497,-

 • Volledig lesmateriaal
 • Besloten community
 • Levenslang toegang
 • Strategiesessie (1,5 uur)*

*= In een videocall ga je samen met Jari bespreken hoe je de premium partnerships strategie het beste kunt toepassen op jouw affiliate website. Je krijgt gepersonaliseerde tips en adviezen om op korte termijn je eerste deal te sluiten.

We helpen je graag op weg 🧑🏻‍💻

Heb je vragen na het volgen van de cursus? Geen probleem!

Je kunt ons altijd benaderen via het contactformulier of in het besloten community gedeelte.

We staan je graag te woord 😊

Veelgestelde vragen 💭

Voor wie is Premium Partnerships bedoeld?

De cursus is gericht op affiliates die al over een affiliate website beschikken en naar het volgende niveau willen groeien. Bij voorkeur verdien je al enkele tientallen tot honderden euro’s per maand, waardoor je met de bewezen strategie van Jari, op korte termijn al resultaten kunt boeken.

Kan ik Premium Partnerships op iedere website toepassen?

De strategie die je in de cursus leert is universeel. Hierdoor kun je deze op ieder type affiliate website toepassen.

In de cursus laat Jari je met praktijkvoorbeelden zien, hoe hij de strategie op zijn eigen website toepast.

Gaande weg geeft hij verschillende alternatieven en inzichten om de lesstof toe te passen op jouw eigen situatie. Hij begrijpt dat zijn strategie, niet jouw strategie hoeft te zijn en neemt je graag mee “out of the box”.

Moet ik verstand hebben van programmeren om Premium Partnerships te volgen?

Absoluut niet. In de cursus leer je met verschillende tools zoals WooCommerce te werken, waarvoor geen programmeerkennis nodig is. Alles wordt stap-voor-stap uitgelegd zodat het voor iedereen te begrijpen is.

Zijn er extra kosten bij het opzetten van Premium Partnerships?

Dat ligt eraan. Als je gebruik maakt van Jari zijn persoonlijke strategie, ga je abonnementen instellen m.b.v. verschillende premium tools. Deze kosten samen €239 per jaar. Daarnaast zijn er een aantal optionele tools die hij aanraadt om je partnerships zo efficiënt mogelijk in te richten. Dat gaat je op lange termijn veel tijd en moeite besparen.

Je kunt er ook voor kiezen om met gratis alternatieven aan de slag te gaan. Deze benoemt hij in de cursus.

Welke betaalmethoden bieden jullie aan?

Zie hieronder de betaalmethoden die wij accepteren.

 • iDEAL
 • PayPal
 • Bancontact
 • Sofort
Is er een geld terug garantie?

Ja. Je mag de cursus, op goed vertrouwen, 14 dagen proberen. Wat we hiermee bedoelen? We hebben de nodige tijd en energie in deze cursus gestopt en zijn van mening dat deze ontzettend waardevol is. Op basis van het lesmateriaal hebben we een eerlijke prijs bepaald, zodat we de cursus waar nodig kunnen bijwerken met meer informatie en in de toekomst nieuwe cursussen kunnen aanbieden. Desondanks, als je binnen 14 dagen écht niet tevreden bent én je kunt aantonen waarom de cursus niet relevant is voor jou, kunnen we in overeenstemming het aankoopbedrag terugstorten. Neem hiervoor contact met ons op.

Kan ik Premium Partnerships promoten/partner worden?

Jazeker! Klik hier voor meer informatie over ons partnerprogramma. Verder denken we graag met je mee over hoe je Premium Partnerships het beste kunt promoten. Neem gerust contact met ons op om samen te sparren over ideeën.