Persoonlijk coaching traject

Affiliate coaching: leer hoe je succesvol wordt met affiliate marketing

Persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw situatie
Unieke inzichten en strategieën van onze eigen affiliate websites
Technische ondersteuning met toegang tot onze premium software

Je eigen unieke traject: op basis van jouw persoonlijke situatie en doelen.

Even voorstellen 👋🏻

Hi! Wij zijn Jari en Dennis.

Beiden zijn we al jaren actief in de online wereld.

Met name de laatste jaren zijn we ons gaan specialiseren binnen de affiliate marketing branche. Sinds we kennis hebben mogen maken met dit unieke verdienmodel, zijn we “hooked”.

Nadat we ons volledig zijn gaan storten op onze affiliate websites, kwamen daar de nodige obstakels bij kijken. Zodoende zijn we gestart met de ontwikkeling van verschillende krachtige WordPress tools (plugin, AI tool en thema) om onze websites naar het volgende niveau te tillen. Inmiddels maken honderden helden gebruik van deze tools en blijven we ze continu optimaliseren.

Naast het ontwikkelen van software voor de affiliate marketing branche, merken we dat er ook veel behoefte is aan persoonlijke begeleiding. Hoe maak je nou eigenlijk een affiliate website en wat komt er allemaal bij kijken?

Met onze affiliate coaching bieden we maatwerk trajecten aan om zowel startende als gevorderde affiliate marketeers verder op weg te helpen met het maken van een succesvolle affiliate website.

Jari Dohmen

Specialist in het ontdekken en benutten van kansen in de affiliate marketing branche. Met duizenden euro’s omzet per maand, heeft hij een bewezen strategie ontwikkeld voor het opzetten van succesvolle affiliate websites.

Dennis van de Ven

Bedreven in het bouwen van krachtige WordPress websites. Met meer dan 10 jaar ervaring als programmeur, weet hij als geen ander hoe een website in elkaar steekt en ontwikkelt hij premium tools voor de Nederlandse markt.

Onze behaalde resultaten 📊

Hoe gaan wij te werk? 🧐

De coaching is voor iedere held uniek. Geen enkel traject is hetzelfde.

We kunnen je daarom op voorhand niet precies laten hoe jouw coaching traject eruit zal zien. Daarvoor plannen we graag een gratis intakegesprek in om meer over jou te weten te komen.

Samen kijken we onder andere uitvoerig naar je persoonlijke situatie en welke doelen je wilt bereiken.

Het is de bedoeling dat je uiteindelijk onze coaching niet meer nodig hebt en volledig op eigen benen kunt staan. Hier zullen we vanaf moment één naar toe werken.

Ervaringen van enthousiaste affiliates 🤟🏻

We geven je alles wat je nodig hebt 🎁

Naast onze persoonlijke begeleiding krijg je volledige toegang tot onze uitgebreide beginnerscursus en premium tools om een succes te maken van jouw affiliate website.

Affiliate Marketing 101 (t.w.v. €47)

De ultieme cursus voor beginners waarin je alles te weten komt over het opzetten van je eerste succesvolle affiliate website.

Premium Partnerships (t.w.v. €97)

De omzetverhogende cursus voor gevorderden waarin je leert hoe je nóg meer verdiensten kunt genereren met je affiliate website.

Affiliate Held Thema (t.w.v. €67)

Een krachtige template om gemakkelijk je eerste affiliate website mee op te zetten.

Affiliate Held AI (t.w.v. €67)

Een krachtige tool om kwalitatieve teksten te genereren d.m.v. AI (artificial intelligence)

Affiliate Held (t.w.v. €97)

Een krachtige tool om prachtige productweergaves te maken op je affiliate website.

Ben je geïnteresseerd in een affiliate coaching traject op maat? Plan dan hieronder een intakegesprek in.

We kijken er naar uit om je te spreken! 😊

Prijzen 🌱

Voor iedere held een passend pakket. Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

VOOR IEDEREEN

Premium coaching traject

3 maanden intensief samenwerken

Tijdens het premium coaching traject werk je in 6 sessies (2 per maand) intensief samen met affiliate marketing expert Jari. Het traject wordt gestart met het in kaart brengen van je huidige situatie, opstellen van persoonlijke doelen en het maken van een plan van aanpak.

Vervolgens ga je zelf aan de slag en bespreek je wekelijks je voortgang met Jari. Samen evalueren jullie je gemaakte resultaten en helpt Jari je om volledig op eigen benen te kunnen staan.

  • In kaart brengen huidige situatie
  • Opstellen persoonlijke doelen
  • Maken plan van aanpak
  • Bespreken voortgang in wekelijkse videocall’s
  • Evalueren behaalde resultaten
  • Toegang tot alle tools en cursussen (t.w.v. €375)

slechts eenmalig

2497,-

JE HEBT AL EEN AFFILIATE WEBSITE

Persoonlijke strategiesessie

1,5 uur bellen met Jari

In een persoonlijke strategiesessie met Jari krijg je de mogelijkheid om met een affiliate marketing expert jouw huidige website onder de loep te nemen, vervolgstappen te bepalen en nieuwe inzichten te ontvangen om te groeien naar het volgende niveau.

  • Stel al je vragen aan een expert uit de branche
  • Ontvang concreet en toepasbaar advies
  • Ontdek nieuwe inzichten om verder te groeien

slechts eenmalig

197,-

Kwalificatie premium coaching traject 🧑🏻‍💻

Aan de hand van een intakegesprek onderzoeken we of we een match zijn.

Helaas is niet iedereen geschikt en dienen we afwegingen te maken op basis van persoonlijke situatie, mindset en haalbaarheid van de gewenste doelen.

Verder zijn de plekken binnen onze affiliate coaching beperkt zodat we de volledige aandacht hebben voor onze helden.

Let op: het inplannen van een persoonlijke strategiesessie is altijd mogelijk.

We hopen je snel te spreken! 💪🏻

Veelgestelde vragen 💭

Is een affiliate coaching traject iets voor mij?

We raden je aan om een intakegesprek in te plannen zodat we kunnen bepalen of een affiliate coaching traject daadwerkelijk iets voor jou is. Een intakegesprek is geheel vrijblijvend en in te plannen op een dag dat jou het beste uitkomt.

Wat kan ik verwachten van een affiliate coaching traject?

Een affiliate coaching traject geeft jou de handvaten en tools om een succesvolle affiliate website op te zetten. Verder geeft het een stok achter de deur en houden we je verantwoordelijk voor je eigen doelen. Aangezien niet iedereen hetzelfde startpunt heeft, is het coaching traject voor iedereen verschillend. Trajecten zijn volledig uniek en worden afgestemd op jouw specifieke doelen.

Hoelang duurt een affiliate coaching traject?

Een affiliate coaching traject duurt 3 maanden. Binnen deze 3 maanden leren we je van A tot Z hoe je een succesvolle affiliate website opzet, laat groeien en onderhoud.

Is een affiliate coaching traject een garantie tot succes?

Daar kunnen we kort over zijn: nee. Het hangt van veel factoren af of je succesvol wordt. Denk aan je eigen inzet, de tijd die je in business steekt, maar ook het type website dat je maakt en persoonlijke omstandigheden die op dit moment in je leven spelen. In het intakegesprek bespreken we uitvoerig jouw doelen en bekijken we samen wat mogelijk is in jouw situatie. We vinden het belangrijk om verwachtingen vooraf goed af te stemmen zodat je weet waar je aan toe bent.