Affiliate Held Thema

Hét Nederlandse WordPress thema voor een krachtige affiliate website.

✅ Bouw gemakkelijk een prachtige affiliate website
✅ Laat jouw content scoren in de zoekmachines
✅ Maak je geen zorgen om de techniek

Al 80 websites gingen jou voor. Is die van jou de volgende? 🙌🏼

Al 80 websites gingen jou voor. Is die van jou de volgende? 🙌🏼

Feitje: deze website is volledig ingericht met het Affiliate Held Thema ✅

Even voorstellen 👋🏻

Hi! Wij zijn Jari en Dennis. Sinds 2021 houden we ons bezig met de ontwikkeling van krachtige WordPress tools voor Nederlandse affiliate marketeers.

Met deze tools proberen we het leven van een affiliate marketeer een stuk makkelijker te maken. Zo gebruiken inmiddels 898 websites onze geavanceerde WordPress plugin, waarmee verkopers van verschillende producten gemakkelijk met elkaar vergeleken kunnen worden.

Op basis van dit succes zijn we gestart met de ontwikkeling van een WordPress thema met als doelstelling: affiliate marketeers zoveel als mogelijk te ontzorgen. Het bouwen van een affiliate website is namelijk geen hocus pocus 🧙🏻🔮. Je moet alleen de juiste tools voor handen hebben.

Zodoende is het Affiliate Held Thema ontstaan; een professionele oplossing voor het bouwen van prachtige affiliate websites, zonder dat dit al te veel tijd kost.

Jari Dohmen

Specialist in het ontdekken en benutten van kansen in de affiliate marketing branche. Met duizenden euro’s omzet per maand, heeft hij een bewezen strategie ontwikkeld voor het opzetten van succesvolle affiliate websites.

Dennis van de Ven

Bedreven in het bouwen van krachtige WordPress websites. Met meer dan 10 jaar ervaring als programmeur, weet hij als geen ander hoe een website in elkaar steekt en ontwikkelt hij premium tools voor de Nederlandse markt.

Bezig zijn met wat écht belangrijk is ✍🏻

Affiliate marketing draait om waarde bieden, héél veel waarde bieden. Des te meer waarde je kunt bieden aan je websitebezoekers, des te meer resultaten je gaat behalen.

Maar hoe biedt je veel waarde dan?

Dat begint bij een krachtige website die is ingericht om jouw content maximaal te laten scoren in de zoekmachines, zonder technische kennis.

Met het Affiliate Held Thema, bieden we jou precies dat; een affiliate website waar je geen omkijken naar hebt en die jouw content goed vindbaar maakt.

Zo hoef jij je alleen nog bezig te houden met het maken van waardevolle content.

Dat klinkt goed toch? 😄

Lees hieronder wat het Affiliate Held Thema voor jou kan betekenen.

Functionaliteiten 🔌

Creëer de mooiste layouts

Met behulp van template onderdelen, containers en kolommen maak je de mooiste layouts in een handomdraai. Ga je voor een strakke simpele website of maak je er een waar kunstwerk van? De keuze is aan jou.

Maak gebruik van 20+ unieke blokken

Je website richt je gemakkelijk in met meer dan 20 unieke blokken. Van een berichten slider tot aan prachtige banners. Met één klik op de knop voeg je ze gemakkelijk toe aan je pagina’s.

Bevrijd je creatieve geest met talloze styling opties

Ieder blok beschikt over talloze instellingen waardoor je een geheel eigen huisstijl kunt creëeren. Met het Affiliate Held Thema is daarom geen enkele website hetzelfde.

Bespaar tijd met de globale styling instellingen

Naast individuele blok instellingen, kun je ook op globaal niveau verschillende instellingen beheren. Dit zorgt ervoor dat je met slechts een paar aanpassingen de gehele identiteit van je website kunt veranderen.

Laat je website stralen op ieder apparaat

Doordat alle blokken beschikken over zogenoemde “responsieve” instellingen, kun je iedere weergave volledig perfectioneren (desktop, tablet en mobiel). Zo weet je zeker dat je website op elk apparaat goed uitziet.

Maak slim gebruik van templates

Het thema is opgebouwd uit verschillende templates. Zo is iedere individuele template apart te beheren en kun je desgewenst ook nieuwe templates aanmaken. Dit geeft jou de ultieme vrijheid om iedere pagina precies zo in te richten zoals jij dat wilt.

Gebruik kant-en-klare blokpatronen

Zoek je inspiratie of simpelweg een snelle start om je pagina’s in te richten? Gebruik dan de beschikbare kant-en-klare blokpatronen. Met één druk op de knop voeg je een gehele set aan blokken toe inclusief styling. Dit bespaart een hoop tijd en ziet er direct professioneel uit.

Beheer gemakkelijk je algemene thema instellingen

Verschillende zaken zoals het instellen van een favicon en het activeren van soepel scrollen zijn globaal te beheren in de algemene thema instellingen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het toevoegen van je Google Analytics code of het instellen van zichtbare berichttypes in je zoekresultaten.

Converteer je bezoekers voor meer resultaten

Zodra je bezoekers op je website ontvangt, wil je ze ook iets kunnen aanbieden. Met het Affiliate Held Thema ontwerp je de mooiste banners en call-to-actions om je bezoekers de juiste weg te wijzen.

Laat je content scoren in de zoekmachines

Naast het visueel inrichten van je website, is het ook belangrijk om de juiste best practices toe te passen voor een zoekmachine vriendelijke website. Door bijvoorbeeld de juiste koptypes te laten terugkomen in je teksten, zorg je ervoor dat zoekmachines smullen van jouw website. Verder is het thema razendsnel en bevat het de juiste code structuur voor een perfect indexeerbare website.

Maak je geen zorgen over technische zaken

Met het Affiliate Held Thema heb je geen programmeerkennis nodig om een professionele affiliate website te maken. Alle opties zijn zo ingericht dat het voor iedereen logisch en begrijpbaar is. Mocht je ergens toch niet helemaal uitkomen? Dan staan wij uiteraard voor je klaar.

Pas op! Je website gaat vliegen ✈️

Het Affiliate Held Thema is ontwikkeld om snel en krachtig te zijn. Er is een hoop mogelijk met het thema, maar indien je specifieke opties niet wilt gebruiken, zijn deze ook weer gemakkelijk uit te schakelen. Verder gebruiken we het thema ook voor onze eigen websites en hebben we daarom ook zelf baat bij een zeer vlotte website. Tenslotte zorgt het thema ervoor dat je een aantal plugins niet meer nodig hebt waardoor je op dat vlak ook een mooie verbetering gaat maken qua snelheid.

Demo websites 🤖

Klik op een demo hieronder om een idee te krijgen hoe jouw affiliate website eruit kan gaan zien.

Liever websites bekijken van helden die het thema in actie gebruiken?
Klik hier voor onze showcase-pagina.

Ervaringen van enthousiaste affiliates 🤟🏻

Prijzen 🌱

Voor iedere held een passend pakket. Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

MEEST GEKOZEN

Starter

1 site licentie

slechts eenmalig

67,-

 • Levenslang updates
 • Levenslang support

Professional

3 sites licentie

slechts eenmalig

97,-

 • Levenslang updates
 • Levenslang support

Expert

10 sites licentie

slechts eenmalig

127,-

 • Levenslang updates
 • Levenslang support

Premium support 🧑🏻‍💻

Is het Affiliate Held Thema iets voor jou? Gaaf!

We zijn ervan overtuigd dat het thema bij gaat dragen aan het succes van jouw affiliate website.

Je krijgt van ons de best mogelijke support, zodat je meteen een vliegende start kunt maken.

We hebben er heel veel zin en hopen je snel te spreken 💪🏻

Let’s go! 🚀

Veelgestelde vragen 💭

Algemeen

Voor wie is het Affiliate Held Thema bedoeld?

Het Affiliate Held Thema is ontwikkeld voor iedereen die meer tijd over wilt houden om zijn of haar website naar een hoger niveau te tillen. Het Affiliate Held Thema is een krachtige en professionele oplossing voor Nederlandse affiliates marketeers om gemakkelijk een prachtige affiliate website te maken. Je kunt het Affiliate Held Thema gebruiken voor je eigen contentwebsite, hobbymatige blog en zelfs voor je klanten die een kennisbank of blog aan willen bieden. The sky is the limit!

Kan ik voorbeelden zien van websites die het Affiliate Held Thema gebruiken?

Natuurlijk. We hebben een speciale pagina ingericht met websites die ons thema gebruiken; oftewel de showcase. Zo kun je precies zien wat er allemaal mogelijk is en hoe het Affiliate Held Thema er in de praktijk uitziet. Vergeet daarnaast niet onze demo websites te bekijken.

Richten jullie je alleen op de Nederlandse markt?

Ja. Wij komen uit Nederland en hebben gemerkt dat affiliate marketing in Nederland “nog” in de kinderschoenen staat. Het Affiliate Held Thema ondersteunt de groei van affiliate marketing in Nederland. We bieden Nederlandse support, Nederlandse documentatie en Nederlandse instructievideo’s. Nooit meer ingewikkelde gesprekken op vreemde tijdstippen met de supportafdeling van een buitenlands bedrijf.

Blijven mijn gegevens geheim?

Ja. Al onze gebruikers zijn affiliate marketeers en hechten veel waarde aan privacy. De kans is aanwezig dat gebruikers actief zijn in dezelfde niche. Het is dus belangrijk dat onze gebruikers de best mogelijk privacy krijgen.

Wij delen geen data, website gegevens, domeinnamen of andere gevoelige informatie en houden ons strict aan de privacywet. Als gebruiker van het Affiliate Held Thema blijf jij ook voor ons zoveel als mogelijk onder de radar.

Voor meer informatie, lees gerust onze privacyverklaring.

Kan ik het Affiliate Held Thema promoten/partner worden?

Jazeker! Klik hier voor meer informatie over ons partnerprogramma. Verder denken we graag met je mee over hoe je het Affiliate Held Thema het beste kunt promoten. Neem gerust contact met ons op om samen te sparren over ideeën.

Techniek

Wat heb ik nodig om het Affiliate Held Thema te kunnen gebruiken?

Zie onderstaande voorwaarden om het Affiliate Held Thema te kunnen gebruiken.

 • Je website dient te beschikken over WordPress versie 6.0 of hoger.
 • Je website dient te beschikken over PHP versie 7.0 of hoger.
Moet ik verstand hebben van programmeren om het Affiliate Held Thema te gebruiken?

Zeker niet. Het Affiliate Held Thema is ontworpen om jou volledig te ontzorgen qua techniek.

Met behulp van “blokken” bouw je je website op. Het toevoegen en slepen van blokken is een eitje. Vervolgens gebruik je de verschillende styling instellingen om je website naar wens in te richten.

Je hoeft dus absoluut geen “code master” te zijn en ook niet te worden. Laat de techniek maar aan ons over.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn website snel blijft?
 1. We laden alleen code in die je nodig hebt; al onze blokken zijn voorzien van talloze instellingen maar zijn daardoor dus ook zeer flexibel. Je hoeft alleen maar te gebruiken wat je nodig hebt.
 2. We recyclen code; het schrijven van code doen we het liefst maar één keer. Indien dezelfde stukken code op verschillende plekken nodig blijken te zijn, schrijven we functies om de code te hergebruiken. Dit zorgt ervoor dat we het bestandsformaat zo klein mogelijk houden.
 3. We laden JavaScript in de footer; dit zorgt ervoor dat teksten en afbeeldingen direct zichtbaar zijn voor je bezoeker en de JavaScript ongemerkt als laatste wordt ingeladen.
 4. We minimaliseren JavaScript en CSS; onze bestanden worden gestript van alle onnodige karakters waarbij het thema toch perfect blijft functioneren.
 5. We waarborgen de snelheid met iedere toekomstige update; kwaliteit boven kwantiteit. We zullen nooit functionaliteiten toevoegen die het thema onnodig belasten. Feitje: we gebruiken het Affiliate Held Thema ook op onze eigen websites en hebben daarom zelf ook baat bij een vlotte website.
Kan ik het Affiliate Held Thema gebruiken zonder de Gutenberg editor?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Alle blokken van het Affiliate Held Thema zijn speciaal ontwikkelt voor de Gutenberg editor. De Gutenberg editor is inmiddels al een aantal jaar de standaard editor binnen WordPress en zal zich komende jaren alleen maar belangrijker én nog meer onmisbaar maken.

Is er ondersteuning voor WooCommerce?

Yes! Het Affiliate Held Thema biedt volledige ondersteuning voor de WooCommerce plugin. Alle WooCommerce pagina’s bevatten de juiste styling zodat je winkel er direct mooi uitziet. Verder zijn er diverse opties aanwezig om WooCommerce elementen vorm te geven naar eigen wens.

Betalen

Welke betaalmethoden bieden jullie aan?

Zie hieronder de betaalmethoden die wij accepteren.

 • iDEAL
 • PayPal
 • Bancontact
 • Sofort
Kan de prijs van mijn pakket veranderen waardoor ik meer moet gaan betalen?

Nee. Het pakket dat je aanschaft blijft altijd hetzelfde (prijs en aantal licenties). Indien prijzen veranderen, dan worden hier nieuwe pakketten voor aangemaakt. Dit heeft geen effect op jouw huidige pakket.

Kan ik mijn pakket up- of downgraden?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Twijfel je over de aanschaf van het Affiliate Held Thema? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen.

Is er een geld terug garantie?

Ja. Je mag het Affiliate Held Thema 14 dagen proberen. Niet tevreden? Binnen 14 dagen kun je je licentie annuleren en krijg je het aankoopbedrag van ons terug. Neem hiervoor contact met ons op.

Ik ben van domeinnaam gewisseld. Kan ik mijn licentiesleutel nog gebruiken?

Ja. Je kunt je licentie altijd gemakkelijk deactiveren en op een nieuwe domeinnaam weer activeren.