Over ons

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op onze “over ons”-pagina 👋🏻

We vertellen je graag wat meer over onszelf en het ontstaan van Affiliate Held.

Het (superhelden) team

Jari Dohmen

Specialist in het ontdekken en benutten van kansen in de affiliate marketing branche. Met duizenden euro’s omzet per maand, heeft hij een bewezen strategie ontwikkeld voor het opzetten van succesvolle affiliate websites.

Dennis van de Ven

Bedreven in het bouwen van krachtige WordPress websites. Met meer dan 10 jaar ervaring als programmeur, weet hij als geen ander hoe een website in elkaar steekt en ontwikkelt hij premium tools voor de Nederlandse markt.

Ons verhaal

Affiliate Held is in 2021 ontstaan uit eigen wensen en behoeften als affiliate marketeers.

Beiden beheren we (nog steeds) verschillende affiliate websites, waarop we producten promoten voor webshops zoals bol.com. Omdat we steeds meer werk kregen aan het onderhoud van onze websites, hebben we besloten om onze krachten te bundelen.

Zodoende zijn we in de zomer van 2021 begonnen met de ontwikkeling van de Affiliate Held plugin. Een krachtige WordPress tool die voor jou als affiliate marketeer, een hoop tijd en zorgen uit handen neemt. Handmatig bijwerken van prijzen en voorraad? Dat is verleden tijd. Meerdere verkopers met elkaar vergelijken en weergeven in een mooi overzicht? Ook dat is geen probleem.

Inmiddels wordt de Affiliate Held plugin ingezet op honderden websites door heel Nederland. Daar zijn we toch wel een beetje trots op 🫢

Ons doel voor de toekomst is de Nederlandse affiliate marketing branche steeds volwassener te maken. Zo blijven we bezig met de (door)ontwikkeling van krachtige WordPress software en wisselen we graag kennis uit met mede affiliate marketeers 💪🏻

Contact

Wil je met ons in contact komen? Leuk! Gebruik gerust ons contactformulier om een bericht te sturen.

We kijken er naar uit om je te spreken 😄