Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

No follow attribuut

Ubersuggets geeft aan dat ik xx pagina’s geblokkeerd worden door “No follow atribuut”.

Nu zie ik dat dit allemaal de affiliate linkjes naar adverteerders zijn. Ik kan me herinneren dat er een soort van “No follow” aan dit soort linkjes moet gehangen worden. Alleen dacht ik dat het al automatisch zo was. Of moet ik dat ergens aangeven?

Edit: Ik lees er net ook een artikel bij tips. Dat je dit kunt aanklikken voor iedere link of je “No follow” attribuut en “Sponsored” attribuut kunt aanklikken zodat Google ze niet indexeert, want Google heeft dit niet graag.

Moet ik nu iedere link nalopen en aan en uitzetten? Waarom zou het niet altijd aanstaan, want is toch niet gewenst door Google?

Sorry voor al mijn vragen.

Ik heb het even nagekeken bij mijn instellingen, maar had de instellingen toch al aangevinkt. Dacht dat het daar misschien aan zou liggen.

Hoi Nunzio,

Met de opties in de screenshot die je laat zien, kun je voor alle affiliate links gegenereerd door de Affiliate Held plugin instellen of ze een “nofollow” en/of “sponsored” toegekend moeten krijgen.

Standaard staan deze beiden aangevinkt omdat Google het inderdaad waardeert als je deze “tags” gebruikt voor je affiliate links. Je hoeft dus verder niks te doen.

Laat gerust weten als je verder nog vragen hebt.

Hallo Dennis

Bedankt voor je antwoord.

Dus ik kan de melding van Ubersuggest negeren die zegt dat ik geen no follow aan mijn links heb. Ik kan je een screenshot sturen als je wilt. Dus snapte het al niet terwijl deze vinkjes altijd al aanstonden

 

Hoi Nunzio,

Ik weet niet om welke links het gaat, dus dat kan ik zo helaas niet beoordelen. Je mag gerust een mail sturen als je er zeker van wilt zijn.

Hallo Dennis,

ik geloof heb mijn antwoord al gevonden. Iemand anders had er al een onderwerp van gemaakt. Bedankt voor je meedenken.

https://affiliateheld.nl/community/onderwerp/meta-tag-robots/

Dennis van de Ven heeft gereageerd op dit bericht.
Dennis van de Ven

Hoi Nunzio, even om in te haken, Google ziet het liefst een natuurlijk linkprofiel en dat zijn niet alleen maar perfecte links met het zoekwoord erin. Nofollow links zorgen voor een natuurlijk linkprofiel, dus die heb je ook nodig. TIP: kijk wat de verhouding van follow en nofollow nu is en probeer dit aan te houden. Heb je bijv. 10% nofollow en 90% follow, hou dit dan aan, voor elke 10 links die je erbij krijgt, zorg je dat er 1 nofollow is.

Jari Dohmen heeft gereageerd op dit bericht.
Jari Dohmen