Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Invoegen externe affiliate link

Is het mogelijk om een andere aanbieder die niet via AH gaat in te voegen in een lijst? Dus ik heb bijv product a en die wordt aangeboden door Bol en een tradetracker winkel, dat kan ik via AH erin zetten maar nu is er ook een winkel die niet via AH gezocht kan worden, kan ik die aanbieder dan toch in het rijtje krijgen? Ik heb er wel naar gezocht, maar kon het niet vinden of ik wist niet waar ik precies naar moest zoeken :).

Ik vraag me dit sowieso af, maar het gaat hier specifiek om producten van Amazon. Je moet eerst 3 producten verkopen voor je geaccepteerd wordt en die producten wil ik proberen te verkopen, maar volgens mij kan ik het pas via AH invoegen als affilliate geaccepteerd is, of is er een andere manier? Ik heb ze het liefst in het rijtje.

Tnx, groet Martijn

Hoi Martijn,

Bedankt voor je vraag.

Verkopers handmatig toevoegen is zeker mogelijk.

  • Navigeer naar het product waaraan je een verkoper handmatig wilt toevoegen
  • Scroll naar het “verkopers” gedeelte
  • Klik op het “+”-icoontje

Meer informatie over verkopers handmatig toevoegen vind je hier: https://docs.affiliateheld.nl/module-affiliate-producten/affiliate-producten-toevoegen-zonder-ean-code/

Verder klopt het inderdaad dat je eerste 3 verkopen moet hebben (binnen 180 dagen) wil je de Amazon API koppeling binnen Affiliate Held kunnen gebruiken, daarover lees je hier meer: https://docs.affiliateheld.nl/api-koppelingen/koppelen-met-amazon/. Ook raad ik je aan dit artikel door te nemen als je daadwerkelijk aan de slag gaat met de Amazon API: https://affiliateheld.nl/blog/amazon-affiliate-nederland/.

Maar voor het zover is, kun je inderdaad het beste Amazon handmatig aan je producten te verkopen.

Succes!