Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Welk thema installeren?

Ik ben net begonnen met een domeinnaam te voorzien van Wordpress en wil met het Held Thema een site gaan maken. Maar in de handleiding heeft met het over het theme en het child thema.
Er wordt aangegeven dat de voorkeur naar het Child thema gaat maar moeten dan wel beide geupload worden en dan alleen het child thema activeren?

Ik vraag het omdat het verschil in grote tussen de 2 thema’s wel erg groot is en ik me afvraag is dan alles wel mogelijk met zo’n klein ( in mb) bestand?

Dit is een eerste vraag ik denk dat er de komende weken wel meer komen maar dan weet ik ook een beetje hoe dit werkt.

Alvast bedankt voor evt reacties en een goed weekend

Hans

Hoi Hans,

Bedankt voor je bericht en welkom in de community! 🙂

Je hebt helemaal gelijk, er ontbreekt nog de nodige informatie in het documentatie artikel over het child thema. Ik heb ‘m direct bijgewerkt met het kopje “hoe gebruik je een child thema?”. Daarmee kun je als het goed is verder.

Zie hier het bijgewerkte documentatie artikel: https://docs-thema.affiliateheld.nl/veelgestelde-vragen/parent-thema-vs-child-thema/.

Verder heb ik dit community topic verplaatst naar het juiste subforum. We hebben namelijk een apart forum voor vragen over het thema. Zie hier het juiste forum: https://affiliateheld.nl/community/forum/thema-2/.

Nogmaals welkom en mocht je verder nog vragen hebben, zien we die uiteraard graag tegemoet.

Succes met het bouwen van je website! 💪🏻