Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Voorstellen: Liesbeth de Korte

Hoi,

Ik ben Liesbeth, 50 jaar oud. Ik woon in Tholen samen met mijn vriend en onze hond Pip. In het verleden heb ik heel wat verschillende banen gehad en o ja, ik ben afgestudeerd in Technische Bedrijfskunde. Dus officieel ben ik Ir. Liesbeth de Korte. Helaas nooit iets mee gedaan.

Op dit moment werk ik deels als VA en sinds 2 jaar ben ik ook zeer actief met affiliate marketing. Ik ben nog niet super succesvol met mijn websites http://www.speelgoed-van-het-jaar.nl en met http://www.onlinebusinessbouwer.nl maar working on it.

Een paar maanden geleden heb ik de affiliate-held plugin aangeschaft en ik ben beide websites om aan het bouwen om maximaal gebruik van de plug-in te maken.

Ik vind het een eer dat ik uitgenodigd ben om in deze community te komen en ik hoop dat we veel van elkaar mogen leren en elkaar mogen versterken.

Tot ziens!

Groetjes,
Liesbeth

Jari Dohmen heeft gereageerd op dit bericht.
Jari Dohmen

Hoi Liesbeth,

Leuk dat je je voorstelt!

Ik vroeg me af: zijn er bepaalde zaken die je als VA hebt geleerd laatste 2 jaar die wellicht van pas komen in affiliate marketing? Zijn er raakvlakken?

Jari Dohmen heeft gereageerd op dit bericht.
Jari Dohmen

Welkom Liesbeth,

Leuk dat je je hebt voorgesteld! Ik ben net zoals Dennis benieuwd wat je allemaal doet en geleerd hebt als VA en hoe je je twee sites naar een volgend level kan trekken. Neem gerust deel aan het forum, start een discussie of stel vragen en dan kan de community je wellicht verder helpen!

Veel plezier!

Zoeken in community

Nieuwste reacties

Tradetracker rapportage vs Affiliate Held
Grijs vlakje onder voorraad-icoontje
Affiliate productpagina zichtbaar in zoekresultate …
Foutmelding
API koppeling
It ain't much, but it's honest work
Be Frank
Conversion rate Bol.com
Mijn productfeed wordt niet vernieuwd
Verkopers uitsluiten
Combinatie Affiliate Held en Content Egg
Popup Mobiel