Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Van hobby naar verdienen met mijn website

VorigePagina 2 van 2

@nunzio ,

Fijn om te horen dat je mijn feedback op jouw site als goed hebt ervaren. Je geeft aan dat jullie nog “even hebben mogen profiteren”. Zo zou ik het niet zo snel gaan zien. Zowel Dennis en ik zullen onze deskundigheid proberen te blijven geven. Het ging meer over de frequentie en intensiteit van de feedback 🙏🏼.

En ook heel leuk om te horen @nunzio dat je beginnende affiliates wilt helpen om op het juiste pad te komen. De community is hier precies voor gemaakt. Affiliates die elkaar helpen zou de ultieme vorm zijn hoe wij de markt met z’n alle sterker kunnen maken 🤙🏼,

@eddy ,

Ook fijn dat jij goed vooruit kunt met de feedback. Ik denk dat zoekintentie echt heel erg belangrijk is voor jou (eigenlijk voor iedere affiliate marketeer). Als je je daar flink op gaat focussen komt het zeker goed! Op regelmatige basis feedback vragen kan, maar dan moeten we daar inderdaad andere afspraken over maken. Fijn dat je dat begrijpt, doet me goed 😊! Uiteraard kun je me t.z.t. een PB sturen via de mail. Dan kunnen we altijd kijken of er tegen die tijd ruimte is om iets te regelen.

Succes en mocht je betreft mijn feedback punten nog vragen hebben, laat het zeker weten in dit topic!

Dennis van de Ven, Eddy Michhoudt en Nunzio hebben gereageerd op dit bericht.
Dennis van de VenEddy MichhoudtNunzio

Hi @eddy ,

Fijn dat je mijn feedback als waardevol hebt gevonden en dat je er betere resultaten mee gaat halen. Ook erg fijn dat je mijn standpunt begrijpt qua tijdsinvestering vanuit onze kant 😊.

Mocht je inderdaad behoefte hebben aan uitgebreide feedback of begeleiding, dan kunnen we het daar altijd over hebben. Kan helaas nog niks beloven of we beschikbaar zijn wanneer je mailt, maar we kunnen altijd kijken of er een oplossing is voor je toekomstige vragen.

Succes en we horen het wel!

Eddy Michhoudt en Nunzio hebben gereageerd op dit bericht.
Eddy MichhoudtNunzio

Hi @jari

Top voor mij dat de feedback mij telkens in de goede richting stuurt, het bezoekersaantal is zelfs toegenomen.  Dus het werkt, stap voor stap ga ik erop vooruit. Het heeft ook mijn denkwijze verandert hoe ik het moet bekijken. 

Maar voor de moment zie ik het als een leerschool en een soort van investering in mezelf. Moet van mijn site niet in mijn levensonderhoud voorzien, dus dat is een voordeel. Mag nog fouten maken 😄

Heb in het verleden al heel veel geinvesteerd in cursussen, online filmkes kijken en dan proberen om er iets mee te doen, is mij nooit gelukt wegens concentratie gebrek. Ooit wel een soort van begeleiding gehad, alles verliep via mail en op het einde va/d rit is er nooit een positief iets geweest. 

Dus ik ben een beetje terughoudend geworden op het gebied van begeleiding, maar hier heb ik nu al een paar goede en waardevolle tips en richtlijnen gehad die werken. Dus ben wel vertrouwen aan het krijgen in het geheel. 

Als ik er klaar voor ben neem ik zwz contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor mij…. zeker en vast bedankt voor de feedback!! 

Dennis van de Ven, Jari Dohmen en Nunzio hebben gereageerd op dit bericht.
Dennis van de VenJari DohmenNunzio

Hallo Eddy

Dit herken ik wel😊

Eddy Michhoudt heeft gereageerd op dit bericht.
Eddy Michhoudt
VorigePagina 2 van 2