Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

[Plugin] Update 1.8.9

Hoi mede-affiliates,

Na een wat langere periode zonder update, staat er eindelijk weer een mooie update voor jullie klaar!

Zoals velen van jullie weten zijn we op dit moment druk bezig met het Affiliate Held – Thema, dat inmiddels in de testfase is beland. Spannende tijden…

In ieder geval, in deze plugin update zijn er weer een hoop zaken opgelost maar ook een aantal nieuwe mooie functionaliteiten toegevoegd. De belangrijkste punten licht ik hieronder toe.

Nieuwe functionaliteiten

 • In de back-end bij affiliate producten zijn 3 kolommen toegevoegd: “EAN code”, “verkopers” en “laatst bijgewerkt”. Deze kolommen geven je in één oogopslag meer inzicht in je affiliate producten.
 • Ook in de back-end bij de veelgestelde vragen is de kolom “laatst bijgewerkt” toegevoegd.
 • Voor affiliate producten kun je nu op shortcode niveau meer zaken aanpassen zoals “aantal verkopers direct zichtbaar”, “verkoper CTA” activeren, tekst van de “verkoper CTA” wijzigen en bepalen wat er moet gebeuren wanneer er op een titel of afbeelding geklikt wordt (popup openen met verkopers of doorverwijzen naar eerste verkoper).
 • In sommige gevallen kan een product meerdere EAN codes bevatten, als dit het geval is en dit in de beschikbare data zichtbaar is voor Affiliate Held, dan zal de plugin in de EAN code zoeker meerdere EAN codes tonen waarna je vervolgens één van die EAN codes kunt selecteren (via een popup). Let wel op dat dit bijv. voor bol.com niet werkt. Het ligt er aan of in de data meerdere EAN codes te zien zijn (en deze komma gescheiden in één veld worden aangeleverd). In het geval van bol.com is dit helaas niet zo.

 • Op de licentieactivatie pagina in de plugin vind je nu een nieuwe knop waarmee je een “verbindingslogbestand” kunt downloaden. Mochten er gebruikers zijn die problemen hebben met de activatie van de plugin, dan kunnen we aan de hand van dit bestand het een en ander onderzoeken.
 • De icoontjes “duimpje omhoog”, “duimpje omlaag” en “kruisje” zijn toegevoegd aan de lijst met icons. Bijvoorbeeld te gebruiken bij het instellen van een productlabel.

Optimalisaties

 • Partnerize productfeeds worden nu nog beter uitgelezen voor correcte data ophaling.
 • JavaScript vertalingen zijn geminified voor meer performance.
 • EAN code veld in een product wordt enkel getoond als je minstens één netwerk geactiveerd hebt.

Oplossingen

 • In sommige gevallen moest je 2x op opslaan klikken om de bol.com API gegevens succesvol te laten verbinden.
 • Er was een bug dat bij gebruik van een tekstlink voor een affiliate product, de link niet werkte als je één specifieke verkoper wilde tonen via de shortcode.
 • Soms werd de optie “afbeelding mengen met achtergrond” voor affiliate producten niet goed toegepast.

Bovenstaande zaken zijn nu allemaal opgelost en werken naar behoren.

Tot de volgende update!

Frank heeft gereageerd op dit bericht.
Frank

Hallo Dennis,

 

Bedankt voor de update.

 • In de back-end bij affiliate producten zijn 3 kolommen toegevoegd: “EAN code”, “verkopers” en “laatst bijgewerkt”. Deze kolommen geven je in één oogopslag meer inzicht in je affiliate producten.

Ben vooral erg blij met bovenstaand punt. Echt een uitkomst om te zien of er nog een EAN gekoppeld is.

 

Dennis van de Ven heeft gereageerd op dit bericht.
Dennis van de Ven

Dankjewel voor de feedback. Fijn om te horen dat het zo goed bevalt! 🙂