Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

[Plugin] Update 1.8.7

Hoi mede-affiliates,

Er staat weer een update klaar, ditmaal voor versie 1.8.7. In deze versie een aantal belangrijke bug fixes en optimalisaties die de plugin weer een stuk sterker maken. Laten we beginnen met de optimalisaties.

Optimalisaties

  • Alle product afbeeldingen hebben nu een eigen class naam. Dit heeft als voordeel dat als je bijvoorbeeld een plugin als WP Rocket gebruikt, dat je deze afbeeldingen kunt uitsluiten van het “lazy loaden”, ook wel het uitgesteld laden van afbeeldingen, zie voor meer informatie: https://docs.wp-rocket.me/article/15-disable-lazy-load-on-specific-images.
  • In de achterkant bij je “styling” instellingen hebben alle kleurselectie-opties nu een aantal standaardkleuren in het kleurenpalet ingesteld. Deze kun je uiteraard overschrijven door je eigen standaard kleuren in te stellen via “Affiliate Held > Dashboard > Algemeen > Standaardkleuren”.
  • Als je gebruik maakt van de Rank Math plugin, zal de automatische inhoudsopgave van Affiliate Held nu succesvol herkent worden door de checks van Rank Math.
  • De licentiesleutel wordt al een tijdje versleuteld opgeslagen, maar op één plek was dit nog niet het geval. Dit is alsnog doorgevoerd voor een extra stukje beveiliging.

Oplossingen

  • De automatische inhoudsopgave shortcode wordt nu succesvol weggehaald als de PHP functie “strip_shortcodes” wordt gebruikt. Dit was eerst niet het geval omdat de automatische inhoudsopgave shortcode niet op de standaard manier van een normale shortcode werkt. Vandaar dat we WordPress via een aparte functie kenbaar hebben moeten maken dat ook deze shortcode verwijderd moet worden bij gebruik van bovenstaande PHP functie.
  • Wanneer de functie “link tracking” voor affiliate producten was geactiveerd en je gebruik maakte van een link redirector voor 404 links, dan werkte je affiliate links niet meer. Dit is nu opgelost doordat affiliate links met de bekende “ah-redirect” slug in de URL, niet meer als 404 worden herkent maar als een normale link (200 status).
  • Kleine styling bug opgelost voor de sterrenbeoordeling voor affiliate producten. Op sommige sites werden de sterren niet goed naast elkaar weergegeven, maar onder elkaar. Met een klein stukje extra CSS is dit nu opgelost.
  • Vaker kregen wij berichten van mensen die fouten zagen langskomen bij “Affiliate Held > Dashboard > Status > Foutmeldingen” die niet gegenereerd waren door Affiliate Held zelf. Dit is nu opgelost en er worden nu enkel nog foutmeldingen getoond die ook daadwerkelijk met Affiliate Held zelf te maken hebben. Op deze manier is er geen verwarring meer en weten we zeker dat als een nieuwe foutmelding wordt weergegeven, dat deze met Affiliate Held te maken heeft.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen over deze nieuwe update? Laat ze gerust weten in de reacties hieronder.

Tot de volgende update!

Jari Dohmen heeft gereageerd op dit bericht.
Jari Dohmen