Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

[Plugin] Update 1.8.6

Hoi mede-affiliates,

We hebben weer een update klaarstaan. In deze update vind je een aantal nieuwe functionaliteiten en probleemoplossingen. Hieronder lees je gedetailleerd wat er precies veranderd is.

Nieuwe functionaliteiten

  • In de shortcode configurator van de affiliate producten module, is nu de optie “tekstlink” beschikbaar in de “stijl” dropdown. Dit betekent dat je naast een “rooster” en “lijst” nu ook een “tekstlink” kunt maken. Hiermee kun je affiliate links toevoegen in de lopende tekst van je artikelen. Indien je een product hebt met meerdere aanbieders, dan zal bij het klikken op de link de bekende popup met verkopers getoond worden. Heeft het product maar één aanbieder? Dan wordt je bij het klikken op de link hier direct naartoe gestuurd.
  • Je kunt nu zelf bepalen hoeveel resultaten je wilt weergeven als je gebruik maakt van de EAN code zoeker. De optie vind je als volgt: “Affiliate Held > Modules > Affiliate producten > Producten > Maximaal aantal resultaten in EAN code zoeker”.
  • De automatische inhoudsopgave kan nu vaker toegevoegd worden aan een artikel. Dit doe je door de betreffende shortcode op meerdere plekken te gebruiken. We hebben dit toegevoegd om meer flexibiliteit te creëren. Zo gebruikte een van onze helden meerdere inhoudsopgaves om verschillende posities te gebruiken voor de mobiele en desktop weergave van zijn website.

Optimalisaties

  • De opties binnen de shortcode configurator van de affiliate producten zijn nu conditioneel. Dit houdt in dat de beschikbare opties kunnen veranderen op basis van de opties die je selecteert.
  • De volgorde van de opties binnen de shortcode configurator van de affiliate producten module zijn aangepast. De volgorde is nu logischer doordat de belangrijkste velden bovenaan zijn gezet en de minder belangrijke velden naar onder zijn geschoven.

Belangrijkste opgeloste problemen

  • De kleur van de producttitel is nu weer aanpasbaar.
  • De kleuren van de voorraad status icoontjes zijn weer aanpasbaar.
  • Een probleem met onjuiste styling voor productafbeeldingen is opgelost. Dit gebeurde wanneer je de optie “klikken op titel of afbeelding” uit had gezet.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen over deze nieuwe update? Laat ze gerust weten in de reacties hieronder.

Tot de volgende update! 🙂

Jari Dohmen en OGC hebben gereageerd op dit bericht.
Jari DohmenOGC

Dank Dennis en Jari. We zijn blij met de mogelijkheid om meerdere inhoudsopgaven toe te voegen!

Dennis van de Ven en Jari Dohmen hebben gereageerd op dit bericht.
Dennis van de VenJari Dohmen

Hi Wouter, Super leuk om te lezen dat je blij bent met de update. Is het ook al gelukt met de nieuwe tekstlink functie?