Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

[Plugin] Update 1.8.5

Hoi mede-affiliates,

De allereerste update melding, maar dan hier in de community. We zijn alweer bij versie 1.8.5 aangekomen. In deze versie staan een aantal fixes en optimalisaties centraal. De plugin wordt steeds stabieler mede dankzij de meldingen die jullie maken; waarvoor dank!

Belangrijkste opgeloste problemen

  • Benodigde JavaScript voor de affiliate producten carousel wordt nu pas aangeroepen nadat de jQuery is ingeladen. Op sommige websites werd het script te vroeg aangeroepen waardoor de carousel niet werkte.
  • Bij het gebruik van de carousel werd voor de producten die nog niet zichtbaar zijn, maar door te scrollen naar voren komen, soms de verkeerde popup met aanbieders getoond.

Optimalisaties

  • De statistieken zijn nu consistent met het weergeven van datum formats. Alle datums worden nu netjes weergegeven in de vorm: 01/01/1990.
  • Alle dynamische CSS die gegenereerd wordt door de plugin (denk aan alle styling instellingen) wordt nu geminified. Dit houdt in dat er ruimte bespaart wordt om de bestandsgrootte van je pagina’s zo klein mogelijk te houden; goed voor de snelheid van je website.
  • Onnodige !important tags zijn verwijderd uit de CSS. Deze zijn in het begin van de ontwikkeling toegevoegd om snel te kunnen werken. Uiteindelijk is dit geen duurzame oplossing en zijn de !important tags verwijderd en is de CSS nagelopen. Het is nu makkelijker om met je eigen custom CSS elementen van Affiliate Held aan te passen.
  • Er zijn extra kolomnamen toegevoegd om de juiste productdata op te halen uit Partnerize feeds.
  • Affiliate Held haalt nu ook boeken juist op. Vaak hebben boeken een ISBN-code i.p.v. een EAN-code. Dit wordt nu ook ondersteund. Je hoeft hier verder niks voor te doen.

Tenslotte is er nog een nieuwe menu pagina toegevoegd in het Affiliate Held menu in je WordPress dashboard; de “support”-pagina. Hiermee kun je gemakkelijk naar de documentatie, community en ons contactformulier navigeren. Zo heb je altijd de juiste hulp snel bij de hand.

Vragen, suggesties of opmerkingen? Ik hoor ze graag!

Tot de volgende update 🙂

Jari Dohmen en Verwijderde gebruiker hebben gereageerd op dit bericht.
Jari DohmenVerwijderde gebruiker