Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Te koop: goedlopende affiliate website over airconditioning

Te koop aangeboden: een informatieve affiliate website gespecialiseerd in klimaatbeheersing systemen. De website bevat meer dan 70 pagina’s en artikelen die variëren van informatieve tot commerciële content. De inhoud is gericht op producten zoals airconditioners, aircoolers en ventilatoren. Affiliate Held wordt toegepast voor alle affiliate producten/links.

Affiliate inkomsten voornamelijk via organisch verkeer

Vanaf de oprichting is er veel aandacht besteed aan zoekmachine optimalisatie en het opbouwen van een sterk linkprofiel, wat heeft geresulteerd in een aanzienlijke organische verkeersstroom. Het merendeel van het verkeer is organisch, met slechts een klein percentage afkomstig van Google Ads. De inkomsten in 2022 waren €7200,- en in 2023 staat de teller op €3000+. Zoals te begrijpen is de website en de inkomsten gevoelig voor seizoensinvloeden. Zo zijn de inkomsten van afgelopen zomer door de slechte weersomstandigheden lager dan vorig jaar. Echter is de airco niche in opkomst door de steeds warmer wordende temperaturen/zomers. Dus dat biedt grote kansen in de toekomst. Ook wordt het steeds populairder een airco in te zetten om duurzaam te verwarmen in de winter.

Reden voor verkoop

Ik overweeg de website te verkopen vanwege een gebrek aan tijd en focus om het volledige potentieel van de website te benutten. Dit komt door betrokkenheid bij andere projecten. De verkoop biedt een uitstekende kans voor een nieuwe eigenaar om de website verder te ontwikkelen en te profiteren van de groeiende vraag naar informatie en producten op het gebied van klimaatbeheersing.

Vraagprijs: €17.500,-

Zie ook: https://webshopovername.nl/aanbod/startups/affiliate-website-binnen-klimaatbeheersing-te-koop

Interesse? Neem contact op via dizicht@gmail.com.