Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

[Plugin] Update 1.9.5

Beste helden,

Er staat een nieuwe update klaar van de Affiliate Held plugin 🙂

Hieronder bespreek ik de belangrijkste wijzigingen.

Nieuwe functionaliteiten

  • Er zijn nieuwe globale opties aanwezig om dynamische alt-teksten toe te voegen aan affiliate product afbeeldingen en verkoperlogo’s. Je vind deze onder “Affiliate Held > Modules > Affiliate producten > Afbeeldingen”. Als je deze opties inschakelt wordt de titel van een affiliate product gebruikt als alt-tekst voor productafbeeldingen en voor verkoperlogo’s wordt gebruik maakt van een zelf in te stellen voorvoegsel dat resulteert in bijvoorbeeld “Logo van bol.com” als alt-tekst voor het verkoperlogo van bol.com. Het voorvoegsel kun je leeg laten indien gewenst, dan wordt het enkel “bol.com”. Standaard staan deze nieuwe alt-tekst opties al aan.
  • Alt-teksten voor productafbeeldingen zijn ook individueel per product in te stellen. Bij het instellen van een individueel product vind je daardoor een nieuw “alt-tekst” veld. Als je dynamische alt-teksten hebt geactiveerd en je gebruikt dit veld, dan wordt de dynamische alt-tekst voor het betreffende affiliate product overschreven.

Aanpassingen

  • Verkoperlogo’s worden niet meer direct ingeladen via de Google favicon service maar worden gedownload naar je server wanneer je productdata opnieuw opgehaald wordt. Dit zorgt voor minder externe calls en biedt ook de mogelijkheid om terug te vallen op een “default” verkoperlogo indien de Google favicon service geen favicon kan vinden (eerder gaf dit 404 meldingen terug). Als een verkoperlogo ouder is dan 1 week, wordt bij een nieuwe productophaling het verkoperlogo vervangen. Zo blijft het verkoperlogo altijd up-to-date, mocht een verkoper zijn favicon veranderen.
  • Verkoperdata wordt beter uit de voorraadstatistieken verwijderd indien een affiliate product permanent verwijderd wordt. Dit om de statistieken schoner en overzichtelijker te houden.
  • Verkoperdata wordt nu beter opgehaald voor sommige Awin verkopers.

Oplossingen

  • Voor sommige verkopers van Awin werd de verkopernaam niet juist opgehaald.
  • Probleem met juiste weergave van affiliate producten op kleinere schermen en in kolomweergave is opgelost.
  • Adtraction API koppeling werkte niet meer correct en gaf foutmeldingen terug, dit is nu opgelost.
  • De “toon alle verkopers” link opende geen pop-up met verkopers als de affiliate product shortcode was toegevoegd aan het “short description” veld van een WooCommerce product.
  • Back-end scripts laden nu beter conditioneel om conflicten met andere plugins te voorkomen.

Heb je vragen over bestaande wijzigingen of ontstaan er problemen na deze update? Laat dan gerust een reactie achter.

Tot de volgende update! 💪🏻

Jari Dohmen, Lisette en 2 andere gebruikers hebben gereageerd op dit bericht.
Jari DohmenLisetteLiesbeth de KorteRik Buiting

Dank je wel Dennis, voor de alt-teksten en die van Awin daar zat ik ook ‘in’.

Liesbeth

Dennis van de Ven en Jari Dohmen hebben gereageerd op dit bericht.
Dennis van de VenJari Dohmen