Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

[Plugin] Update 1.9.2

Beste helden,

Dit keer een kleine maar belangrijke update van de plugin.

Deze update is vooral belangrijk vanwege wijzigingen bij Daisycon die ingaan vanaf 3 april en waarschuwingen die bij PHP versie 8.1 en 8.2 verschenen.

Laten we beginnen.

Nieuwe functionaliteiten

  • Nieuwe opties om verkopers te sorteren. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ook sorteren op “voorraad en goedkoopste” i.p.v. enkel “voorraad” of “goedkoopste”. De nieuwe sorteermethode opties zijn te vinden op globaal en op shortcode niveau.

Aanpassingen

  • Bij de Daisycon API instellingen zijn de velden “Uitgever ID”, “Media ID”, “E-mailadres” en “Wachtwoord” verwijderd. Daisycon stapt vanaf 3 april over op een nieuwe authenticatie methode waardoor we nog eens kritisch gekeken hebben naar hoe we de Daisycon API koppeling in elkaar gezet hebben. Met een aantal aanpassingen in de code, is het vanaf deze versie niet meer nodig om een koppeling te maken met je persoonlijke Daisycon account. De benodigde productgegevens worden nu enkel uit de productfeeds gehaald, zoals dat bijvoorbeeld ook bij de Awin en Partnerize koppeling gebeurt.

Let op: na het uitvoeren van deze update dien je de Daisycon API koppeling opnieuw op te slaan.

Oplossingen

  • De “alles verwijderen” knop werkt nu correct op alle plekken waar de knop te gebruiken is. Eerder werkte de knop bijvoorbeeld nog niet bij de optie “standaardkleuren” (Dashboard > Algemeen). Ook op andere plekken werkt de knop nu goed.
  • Oplossing voor JavaScript conflict bij gebruik van third-party plugins zoals bijvoorbeeld Elementor. In sommige gevallen werkte hierdoor de responsiviteit van affiliate producten niet goed.
  • Waarschuwingen bij gebruik van PHP 8.1 en PHP 8.2 zijn opgelost.

Dat was het voor deze nieuwe versie.

Tot een volgende update! 🙂

Jari Dohmen, Bart en Nunzio hebben gereageerd op dit bericht.
Jari DohmenBartNunzio