Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Inrichten website

Ik ben momenteel op zoek naar iemand die me kan helpen bij het inrichten van een nieuwe website. Ik moet bekennen dat design niet mijn sterkste punt is, dus ik zoek iemand die met mij kan meedenken en het proces van het inrichten van de website kan begeleiden.

Het gaat voornamelijk om het instellen van het thema en het aanpassen van een aantal templates binnen het Affiliateheld thema. Natuurlijk ben ik bereid om een vergoeding te betalen voor jouw diensten.

Mocht dit niet het juiste onderwerp zijn hoor ik het graag!

Hoi Jens! Wat goed dat je de community gebruikt.

Bij Affiliate Held staan we achter de visie dat het beter is om zelf een website te kunnen maken, dan dat je er voor betaald. Waarom? Als je hiervoor veel geld gaat betalen, dan kan je bij problemen niet zelf tot een oplossing komen. Als affiliate marketeer ben je verantwoordelijk voor je eigen stukje internet en daarom raden wij altijd aan om dit zelf te doen.

Voor alle handleidingen verwijzen we je ook graag naar: https://docs-thema.affiliateheld.nl/. Mocht hier informatie niet tussenstaan, dan horen we graag van je!

Op dit moment zijn we achter de schermen ook bezig met instructievideo’s, maar wanneer die klaar zijn kan ik helaas nog niet vertellen, maar ik doe mijn best om deze zo snel mogelijk live te krijgen.

Er is een wel een weg waarin ik je kan leren hoe je dit moet doen (2 stappen):

Stap 1: startklare website maken via de cursus: “Affiliate Marketing 101”: https://affiliateheld.nl/cursus-affiliate-marketing-101/. In onze cursus voor beginners leer je alles over affiliate marketing, hoe je een website maakt, hoe je een website inricht, hoe je teksten schrijft en hoe je vervolgens geld kunt verdienen met affiliate marketing. In deze cursus ga je ook leren dat het “design” ondergeschikt is aan de structuur, content en autoriteit van je website. Toch leer je de basis skills die je nodig hebt om een website te maken. Vervolgens komt stap 2.

Stap 2: Wanneer je een startklare website hebt gebouwd, heb je al meer kennis van WordPress, hoe het werkt, etc. Je zou onder onze coaching pagina een 1-1 strategiesessies af kunnen nemen. In zo’n sessie ga ik je alles leren over hoe je je website kunt designen, hoe WordPress werkt en neem ik je bij de hand qua webdesign: https://affiliateheld.nl/coaching/

Mocht je specifiekere vragen hebben over wat precies niet goed gaat, waar je tegenaan loopt, dan horen we die natuurlijk ook graag. Stel je vragen zo veel mogelijk, zodat wij kunnen leren van waar mensen tegenaanlopen. Zo kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

Fijne avond!