Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Bol.com bestelling notificatie

Hi!

Misschien even een hele domme vraag weten jullie of het mogelijk is om een notificatie in te stellen als je een bestelling hebt gerealiseerd binnen Bol.com? Ik ben gewend om een mail te ontvangen via andere kanalen als er een bestelling is geweest.

Hoi Leon,

Naar mijn weten kan dit niet. Zelf zou ik dit eerlijk gezegd ook niet willen. 20+ mailtjes per dag is wel erg veel 😜.

Via welke netwerken gebruik je dit wel? Ben benieuwd, want in veel gevallen vind ik het ook wel prettig. Bijvoorbeeld als ik een specifiek product promoot los van een groot netwerk zoals bol.com

Thanks Jari! Via tradetracker, Dasiycon krijg ik mailtjes. Ook via buitenlandse sites zoals impact ontvang ik notificaties. Ik heb regels aangemaakt in outlook dat ik ze ook niet in inbox krijg, maar in bepaald mapje. Hoef ik niet iedere keer in te loggen bij Bol.com (scheelt zoveel tijd :).

Dankjewel Leon! Als je opzoek bent naar een mooie oplossing om verschillende commissies op één plek in één dashboard te krijgen verwijs ik je graag naar dit community bericht: https://affiliateheld.nl/community/onderwerp/ready-for-lift-off/. Hierin geeft @skoepken aan hoe hij Ivanhoe.io inzet voor betere data. Wellicht heb je hier wat aan 😊🚀.

Als je hier gebruik van zou maken zou je in principe al je e-mail notificaties uit kunnen zetten en één keer in de week je commissies kunnen checken via het IvanHoe dashboard. Gaat je denk ik veel tijd besparen!

Leon heeft gereageerd op dit bericht.
Leon