Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Verkopers uitsluiten

Hey Team Affiliate Held, 

Nu ben ik via een affiliate netwerk aangesloten bij verschillende webshops. Maar, 1 daarvan is er mee gestopt, op niet zo nette manier. Hij heeft eerst al de affiliates geweigerd, terwijl het contract nog doorloopt.

 

Anyway:  Gevolg dode links. 

 

Hoe kan ik deze webwinkel verwijderen/ niet meer gebruiken. En via de keuze uitgesloten verkopers bij instellingen van de plugin, lijkt het niet te werken. 

Hoi Wouter,

Bedankt voor je supportvraag.

Wat heb je precies ingevuld bij de “uitgesloten verkopers” optie? Je dient daar namelijk de exacte verkopersnaam over te nemen. Voorbeeld: “bol.com”, “coolblue.nl” of “mediamarkt.nl”. Dus zonder “https://” of “www.”.

Let overigens op dat in de front-end de verandering direct zichtbaar is, maar de verkoper blijft in de achterkant nog staan totdat er een nieuwe productgegevens ophaling heeft plaatsgevonden.

Als je gebruik maakt van een caching plugin, vergeet dan niet je cache te legen.

Kleine aanvulling op Dennis. Als je geforceerd nieuwe gegevens wilt ophalen (voor je hele website) zodat de uitgesloten verkoper dus wordt verwijder gebruik dan de functie 6.7 van dit document: https://docs.affiliateheld.nl/module-affiliate-producten/affiliate-producten-instellingen/#6-automatisch-gegevens-ophalen.

We horen graag van je of het geholpen heeft.

thanks! @dennis – Nu lijkt het te werken. Ik had het inderdaad zonder de “voorzetsels” gedaan. Misschien was het iets met de cache. Nu is de verkoper niet meer zichtbaar. 

 

@jari Thanks. Als ik er dieper in wil, ga ik daarmee aan de slag. 

Dennis van de Ven en Jari Dohmen hebben gereageerd op dit bericht.
Dennis van de VenJari Dohmen