Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Verkeerde naam winkel Daisycon

Hoi,

Ik heb bij meerdere winkels in Daisycon dat de winkelnaam in Affiliateheld niet goed wordt weergegeven, maar er een heel andere naam getoond wordt.

 

In dit voorbeeld gaat het om Manutan wat als perfdrive getoond wordt.

En in dit voorbeeld gaat het om Westwing wat ook als linksynergie wordt getoond (en dus zelfs 2 keer getoond wordt)

Dit probleem heb ik alleen bij Daisycon. Bij het zoeken naar producten/ EAN nummer toont hij overigens wel de juist naam, alleen zodra je de producten wilt inladen komt de verkeerde naam er te staan. Hoe kan dit opgelost worden?

Dankjewel alvast!

Edit: aanvulling oplossing

Hoi Ilse,

Dank voor je bericht. De meest eenvoudige optie is om de verkoper “linksynergy.com” uit te sluiten onder: “uitgesloten verkopers”. De instelling hiervoor vind je hier: https://docs.affiliateheld.nl/module-affiliate-producten/affiliate-producten-instellingen/#3-8-uitgesloten-verkopers.

De verkoper met de verkeerde naam wordt dan verwijderd van het product. Natuurlijk is het altijd interessant om te kijken of er iets mis gaat in de code. Hiervoor zou ik je willen vragen om de productfeed URL te sturen per mail of via ons contactformulier. Dan kunnen we even kijken of er vanuit onze kant iets mis gaat.

Bij de andere link is het natuurlijk zo dat er maar één verkoper wordt getoond en de naam anders is. Ook ontvangen we deze productfeed URL graag, zodat we met je mee kunnen kijken.

Horen het graag!

Korte toevoeging.

Zou je in die e-mail naar ons ook de specifieke EAN codes mee kunnen sturen. Dan kunnen we direct kijken op welke producten het gaat en zoeken naar een oplossing 😊.

Dankjewel voor je snelle reactie Jari, ik ga jullie mailen!

Jari Dohmen heeft gereageerd op dit bericht.
Jari Dohmen

Even een kleine update voor dit topic zodat andere helden kunnen meelezen 🙂

Ilse heb ik via de mail een nieuwe versie toegestuurd van de AH plugin waardoor dit probleem opgelost werd. Deze oplossing wordt automatisch in de volgende versie beschikbaar voor alle helden 💪🏻