Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Thema error

Hi, 

Is er iemand die even met enige spoed met mij mee kan kijken? Ik had blijkbaar Elementor geinstalleerd staan, hier werk ik helemaal niet mee, maar mijn homepage heeft door een update van Elementor niet meer de functies en visuelen die het moet hebben. Ik gebruik het AH thema, maar ergens gaat er iets goed mis nu… 

Wie helpt mij uit de brand en laat mijn website er weer goed uitzien? Dennis of Jari, kunnen jullie mij helpen?

Hoi Vera,

Bedankt voor je bericht. Vervelend dat je homepage niet meer functioneert zoals voorheen!

Ik zie dat je ons ook gemaild hebt. Ik wil je graag vragen om de communicatie zoveel mogelijk via 1 kanaal te laten verlopen. Ik snap dat je graag een reactie van ons wilt, maar we reageren altijd op alle e-mails, alleen soms kan dat even duren. Als je het goed vind reageer ik enkel op dit bericht.

Als je gebruik maakt van het Affiliate Held Thema is het niet aan te raden om gelijktijdig met de Elementor plugin aan de slag te gaan. Mocht je deze inderdaad niet gebruiken, zou ik ‘m verwijderen van je website.

Wat betreft je homepage, als je deze bewerkt, ziet deze in de Gutenberg/Site editor (in de achterkant van je website) er wel goed uit? Zo ja, zou je dan eens kunnen proberen om simpelweg je homepage opnieuw op te slaan. Daarnaast kun je ook proberen om je “voorpagina” template (en eventuele andere relevante templates) opnieuw op te slaan.

Laat gerust weten of bovenstaande geholpen heeft.