Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Omslachtige manier toevoegen?

Beste,

Ik heb alle documentatie na gelezen wel 5x maar het toevoegen van producten op een elementor pagina gaat gewoon niet? Krijg ze niet zichtbaar. Ik heb 12 producten toegevoegd aan een categorie.

Als ik dan naar de pagina ga waar ik de producten wil toevoegen ga ik eerst naar beneden en dan voeg ik de categorie toe (Alle producten) deze krijgt een id van 13. Dan ga ik de shortcode maken en vul ik bij categorienummer 13 in. Dan vul ik de overige gegevens in van de shortcode generator en krijg ik een code.

Deze code vul ik in de shortcode venster van Elementor maar er komen gewoon geen producten zichtbaar.

Graag hulp of een duidelijke uitleg hoe je makkelijk producten kan toevoegen want zo wordt het een lange en tijdrovende klus.

PS: Waarom moet je OP de pagina een shortcode generator hebben en waar kan deze niet gewoon los gekoppeld zijn in het dashboard? Zo moet ik eerst pagina (normaal) openen, dan moet je pagina opslaan en dan moet ik nog op bewerk elementor klikken. (Dit is toch gewoon weg omslachtig?)

Hoi Roel,

Bedankt voor je bericht.

Op ons YouTube kanaal hebben we een instructievideo staan waarin @Jari uitlegt hoe je producten toevoegt m.b.v. Elementor: https://www.youtube.com/watch?v=_SIQ7s10pms

Laat gerust weten of je daarmee geholpen bent!

Dit heb ik ook gevolgd maar categorie nummer is 13 toch (zie screenshot)? Maar dan komen er geen producten zichtbaar. 

Hoi Roel,

Bedankt voor je bericht.

In het eerste screenshot lijkt nummer 13 niet te kloppen. Vreemd dat als je daar maar 1 product hebt geselecteerd, dat die nummer 13 krijgt en niet nummer 1.

Je geeft aan dat je een categorie wilt toevoegen. Dan dien je enkel te kijken naar screenshot 2. Daar heb je de categorie “Astral Radiance” toegevoegd. Dat is nummer 1. Je hoeft verder geen producten los toe te voegen als je enkel een categorie wilt gebruiken (de producten in screenshot 1 zijn daardoor verder niet nodig/niet van belang).

Je dient vervolgens in de shortcode categorie nummer 1 te gebruiken (omdat je in screenshot 2 maar 1 categorie hebt toegevoegd en dat is nummer 1).

Laat gerust weten of je hiermee verder kunt.