Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Net klaar met de online training dus ik ga beginnen!!!

Hi ik ben Nicolyn en ik heb net de hele training afgerond. Nu ga ik echt beginnen, met zoekwoordenonderzoek, dan de eerste website bouwen en dan lekker schrijven! In dat laatste heb ik het meeste zin want ik houd van schrijven. Schrijf ook al jaren voor anderen, en het lijkt me leuk om nu mijn eigen blogs te gaan maken. Ik heb verschillende onderwerpen in gedachten. Mijn man en ik willen binnen nu en een paar jaar remote gaan werken en leven en één van de stappen is om online inkomsten te gaan genereren, zodat we ook op het strand in Zuid-Spanje of in Australië kunnen werken, om maar wat te noemen. Het opzetten van onze eigen affiliate websites is één van de stappen die we aan het zetten zijn. Ik moet nog even kijken waar ik mee ga beginnen. Ik wil gaan bloggen over onze weg naar een vrij leven qua werken, ken de stad Malaga op mijn duimpje, ben ook trainer Persoonlijke Ontwikkeling en wil tips gaan geven voor de beste boeken op dat gebied én ik houd van erotische verhalen schrijven, waar je natuurlijk weer van alles aan kunt koppelen. Kortom: het is nog even zoeken waar ik begin! 

Jari Dohmen heeft gereageerd op dit bericht.
Jari Dohmen

Hi Nicolyn,

Wat goed dat je de training hebt afgerond en dat je dat laat weten. Wat vond je er van en heb je misschien nog vragen?

Oeh Zuid-Spanje of Australië. Twee mooie locaties. Waar hangt de keuze van af als ik vragen mag?

Om heel eerlijk te zijn… Erotische verhalen schrijven.. Kijk maar eens naar nummer #1 van de beste affiliate niches: https://affiliateheld.nl/blog/beste-affiliate-niches/. Nummer #1 is de erotiek branche. Pikante niche, maar het werkt wel en het past wellicht wel bij je interesse 😉. Succes!

Hiii Jari, 

Ok interessant, ik zal dat eens gaan verkennen….. 😀 

En geen keuze hoor, Zuid-Spanje of Australie, allebei juist en nog veel meer! Als je overal kunt werken dan is de wereld de reisbestemming toch! 

Dank voor je reactie!

Jari Dohmen heeft gereageerd op dit bericht.
Jari Dohmen

Welkom Nicolyn!

Succes met je affiliate website en deel gerust je progressie hier 🙂