Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Melding van Google

Ik kreeg vandaag een melding van Google (zie foto), Hij heeft het over de 404-pagina. ik weet echter niet wat ze precies bedoelen.

Waarom is dat, en wat kan ik het beste doen?

Bedankt alvast

Gijs heeft gereageerd op dit bericht.
Gijs

Hoi Nunzio,

Goed dat je je vragen hier in de community stelt, maar ik denk dat als je onze grote vriend Google vaker gebruikt voor dit soort vragen, je veel sneller verder kunt!

Google bijvoorbeeld eens op “wat is een 404-pagina”. Als één van de eerste resultaten zie ik bijvoorbeeld dit hele uitgebreide blogbericht: https://www.daar-om.nl/blogs/404-paginas-wat-zijn-het-en-wat-moet-je-ermee/. Ik zou het niet beter kunnen verwoorden dan dat hier beschreven staat. Zo leer je precies wat een “404 pagina” is en wat je ermee moet doen.

Ik denk dat het je een hele hoop tijd kan besparen als je altijd eerst even een kleine Google zoekopdracht uitvoert en als je er écht niet uitkomt, even hier een reactie in de community plaatsen.

Uiteraard ben je vrij om direct hier een vraag te plaatsen, maar houd er wel rekening mee dat eigenlijk alles omtrent het bouwen van je website, met een simpele zoekopdracht te vinden is op Google. Zeker dit soort “algemene” vragen die gaan over Google Search Console, daar zijn complete boekdelen over geschreven op het internet 😉

Zie bovenstaand advies dus zeker niet als een ontmoediging om vragen te stellen in de community, maar vooral als goed en oprecht advies om eerst zelf het nodige onderzoek uit te voeren. Ik weet zeker als je dat gaat doen, je nog veel sneller succes gaat behalen!

Gijs en Nunzio hebben gereageerd op dit bericht.
GijsNunzio

Heb je gelijk in, ik kan dit ook opzoeken en toch bedankt voor de tip waar ik het kan vinden.

Maar ik dacht dat er een algemene oplossing voor was, die ik als noob website bouwer misschien nog niet wist.

Maar ben blij dat ik jullie altijd vragen stellen als ik iets niet weet, daar ben ik absoluut blij mee.

 

Dennis van de Ven heeft gereageerd op dit bericht.
Dennis van de Ven

Update, heb het probleem gevonden, via google analytics kwam ik er achter dat ik een link had, zonder bestaand bericht of pagina.

Weer wat geleerd 🙂

Dennis van de Ven en Jari Dohmen hebben gereageerd op dit bericht.
Dennis van de VenJari Dohmen