Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Linkbuilding

Ik heb bij linkbuildingmasters een offerte opgevraagd voor een linkbuilding pakket. Iemand ervaring met dit bedrijf?

Hoi @maronk,

Hele goede ervaringen mee. Zowel wij met Affiliate Held, als met mijn persoonlijke affiliate websites. Heel recent hebben ze mij ook nog geholpen met een kleine fix terwijl ik geen klant meer was (ik doe linkbuilding nu zelf). Top service en het resultaat is er altijd geweest!

Doe het team de groetjes van mij, zullen ze leuk vinden 😊

Ga ik doen 😄. Ik zie wel dat ze linkjes plaatsen op blogs die ze zelf beheren volgens mij. Die hebben nog niet veel autoriteit zie ik. Is dat geen probleem?

Ze hebben inderdaad een eigen blog netwerk. Niet alle blogs hebben uiteraard evenveel autoriteit, maar deze links zullen dan ook minder geld kosten. Dit soort backlinks werken zeker, maar zijn dan ook weer minder krachtig.

Dit soort links zijn prima basis links om mee te beginnen, maar uiteindelijk wil je links met nog meer autoriteit. Houd wel in je gedachte dat backlinks op websites met een hoge autoriteit al snel meer dan €150,- per link kunnen kosten. Wij hebben vaker meer dan €300,- per link betaald, om de simpele rede dat het het ook waard is.

Kortom: geen probleem dat de links wat minder sterk en kwaliteit zijn, maar houd er wel rekening mee dat je t.z.t. wat betere links inkoopt. Succes!