Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Laad niet alle producten

Wie o wie kan mij helpen? Ik heb verschillende koppelingen aangemeld. Bol, Tradetracker , Awin.

De EAN code die ik invul is het zelfde bij alle leveranciers maar hij laat alleen maar de producten van BOL zien. Dit is altijd al zo geweest en toen gestopt met affiliateheld maar wil het nu toch eens proberen…

Zo krijg ik natuurlijk nooit alle producten te zien voor de klanten dat is vervelend.

Hoi Roel,

Bedankt voor je bericht.

Goed dat je je vraag hier stelt. Als de producten van andere netwerken buiten bol.com niet zichtbaar worden, kan dat verschillende redenen hebben.

Al met al zou ik eerst proberen via de EAN code zoeker, de EAN code te zoeken en te kijken of daar de andere winkels behalve bol.com, zichtbaar worden. Als dat niet het geval is, dan is er of iets mis met je API koppeling óf het product is niet aanwezig in de data van TradeTracker of Awin óf bevat geen EAN code waardoor deze alsnog niet bruikbaar/vindbaar is.

Ik raad je in ieder geval aan de documentatie er goed bij te pakken (https://docs.affiliateheld.nl) en stap voor stap te analyseren wat er mogelijk mis zou kunnen gaan.

Als je hier hulp bij nodig hebt, laat gerust hier je bevindingen aan ons weten zodat we tot de kern van het probleem kunnen komen!

Ik hoor graag van je 🙂

Beste,

Ik heb de instellingen van Awin nog een keer bekeken en alles klopt na mijn weten!

Ook heb ik de product feed gedownload om te kijken of de ean hierin voorkomt en dat doet het.

Bij de EAN zoeker als ik op awin alleen selecteer en dan de ean invul geeft hij aan niks gevonden.

Hoi Roel,

Bedankt voor het delen van je bevindingen.

Zou je ons via het contactformulier de betreffende link van de Awin feed + de EAN code van het product dat je zoekt, kunnen toesturen?

Dan kijken we even met je mee.

Contact formulier ingevuld 🙂

Hoi Roel,

Top! Dankjewel voor het aanleveren.

Ik heb direct even gekeken.

De productfeed heb ik gedownload naar mijn computer en geopend met Excel. Vervolgens heb ik gezocht op de EAN code “0820650850509” die je aangeleverd hebt per mail.

Helaas vind ik de EAN code niet terug in de productfeed. Dit verklaart waarom het product niet vindbaar is via de Affiliate Held plugin.

Helaas komt het vaker voor dat producten niet door verkoper juist in de feed worden opgenomen. Dit zorgt er echter wel voor dat ze niet bruikbaar zijn in de Affiliate Held plugin.

Overigens zie ik, dat in de feed uberhaupt geen kolom met EAN codes aanwezig is. Oftewel, geen enkel product heeft een bijbehorende EAN code.

Weet je zeker dat je bij het genereren van de productfeed link in Awin, de kolom “EAN”, “UPC” of “product_GTIN” hebt geselecteerd? (zie stap 2 in dit artikel: https://docs.affiliateheld.nl/api-koppelingen/koppelen-met-awin/ – het is niet verplicht om de “alles selecteren” optie te gebruiken, je kunt ook enkel de nodige velden handmatig selecteren, maar dan dien je o.a. wel het EAN code veld mee te nemen in de selectie).

Laat gerust weten of je hiermee verder kunt.

Heb het nu kunnen oplossen dat hij in ieder geval al iets meer laat zien!

Ben bang dat 1 van de aanbieders helemaal geen EAN code in de feed heeft zitten (krijg het niet duidelijk overzichtelijk te zien als ik het bestand open)

 

Vraag:

[affiliate_products style="grid" order_by="cheapest" order_by_product_category_products="date-desc" columns="3" merchants_count_directly_visible="1" click_title_or_image="open-popup"][/affiliate_products]

 

Hoe laat ik op mobiel 2 kolommen zien en desktop/tablet 3?

 

Dennis van de Ven heeft gereageerd op dit bericht.
Dennis van de Ven

Hoi Roel,

Fijn dat je het hebt kunnen oplossen. Mocht je nog vragen hebben omtrent de EAN code zou ik je willen vragen per mail de productfeed te sturen. Dan kijk ik graag met je mee.

Het is verder niet mogelijk om het aantal kolommen per device in te stellen. Dit is een bewuste keuze in de code. Om alles zo mooi en clean mogelijk te laten zien hebben we ervoor gezorgd dat de kolommen zo responsief mogelijk zijn.

Er is wel een goed alternatief. Je kan ervoor kiezen om de optie: “carrousel” aan te zetten.

[affiliate_products columns="3" carousel="enable"][/affiliate_products]

Als je vervolgens ook 3 kolommen gebruikt krijg je het volgende resultaat. 3 mooie kolommen naast elkaar op desktop:

En een mooie dynamische carrousel met 3 producten op de mobiele versie:

Hopelijk kan je hier wat mee. Mocht je nog vragen hebben, horen we het graag!