Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Inhoudsopgave pas tonen bij x aantal subkoppen op pagina

Goedemorgen! 

Is het mogelijk om, eventueel bij een volgende update, de mogelijkheid toe te voegen om de automatische inhoudsopgave pas te tonen als er ‘x’ aantal subkoppen op de pagina staan? Bij uitgebreide artikelen is het vaak handig om een inhoudsopgave te hebben, maar bij kortere blogs met (bijvoorbeeld) slechts 3 of 4 H2/H3 heeft het wat minder toegevoegde waarde. 

Hoor het graag 🙂 

Hoi Marvin,

Bedankt voor je feature request.

We hanteren het “less = more” principe om te voorkomen dat de plugin te veel opties bevat die slechts door enkele helden gebruikt worden. We proberen daarom altijd goed te kijken hoeveel animo er voor nieuwe functionaliteiten is, voordat we deze toevoegen.

Mochten er helden zijn die deze functionaliteit ook graag zouden willen terugzien in een toekomstige versie; reageer dan gerust in dit topic zodat we een idee krijgen voor de potentiële animo voor een dergelijke functionaliteit.

Tip: je kunt uitzetten dat de inhoudsopgave automatisch toegevoegd wordt aan al je pagina’s/berichten. Vervolgens kun je met de shortcode in de specifieke pagina’s/berichten die jij wenst, de inhoudsopgave tonen. Op die manier kun je selectief zijn welke pagina’s/berichten over een inhoudsopgave beschikken.

Hi Dennis, 

Bedankt voor je snelle reactie en toelichting. In ieder geval goed dat jullie de plugin op deze manier lekker snel houden om de website performance niet teveel te belasten. Mocht er meer animo voor zijn, dan zou het top zijn als deze functie kan worden toegevoegd.

Voor nu zal ik de inhoudsopgave handmatig toevoegen. Met ruim 700 artikelen, zou een automatische oplossing wel wat tijd schelen haha 😉 

Nogmaals dank!

Dennis van de Ven heeft gereageerd op dit bericht.
Dennis van de Ven