Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Goedemorgen allemaal!

Goedemorgen, Ik ben Rob Boeijen, 48 jaar, sinds 6 jaar weer in NL en sinds kort neergestreken in Leiden. Vader van een 13 jarige zoon die in Noordwijk woont. Vroeger ook veel gereisd en vanaf 2007 blijven plakken in Curacao voor ruim 10 jaar.

Ik was al een tijdje op zoek naar iets om “eigen baas” te kunnen worden maar het ontbrak altijd aan genoeg geld om een fysiek bedrijfje op te starten. Op google zocht ik ook op snel geld verdienen en hoe snel geld verdienen online. Ik kwam daar een hele hoop mooie beloftes tegen en ook op mijn FB account werd ik overspoeld door goeroes met “Verdien binnen een maand $10.000! Beleg nu, koop nu!” Te mooi om waar te zijn.

Affiliate Marketing passeerde ook de revue en hier deed ik verder onderzoek naar. Toen kwam ik Affiliate Held tegen en begon jullie blogs te lezen. Ik heb hier direct een wijze les uit geleerd die jullie bijna in elke blog meegeven. Hoe belangrijk goede content is. Het produceert aantrekkingskracht. Door de content bleef ik terugkeren en heb besloten om hier de cursus te gaan volgen! (PS Ik heb nog getwijfeld want jullie gaven zoveel goede info in de blogs dat ik bijna dacht het wel zonder een cursus te kunnen doen!) Maar als je doet, doe het dan goed!

Enfin, jullie hebben mij super enthousiast gemaakt en ik zie in Affiliate Marketing een goede mogelijkheid om in de toekomst op een leuke manier en als “eigen baas”, locatie-onafhankelijk een boterham te verdienen en ook anderen hierbij te helpen. En ik ben bereid om hier flink wat tijd in te gaan stoppen!

Ik ga ervoor! Groet Rob Boeijen

Hoi Rob,

Welkom in de Affiliate Held community!

Ik zag dat je ons ook al had gemaild, maar het is wat ons betreft handiger om de communicatie via één kanaal te laten verlopen. Vandaar dat ik enkel even hier reageer.

Tof dat je je voorstelt middels dit uitgebreide bericht 🙂

“Snel (online) geld verdienen” is inderdaad een zeer grijs gebied op het internet. Vrijwel altijd is het zo dat wat te mooi is om waar te zijn, dat ook meestal zo is 😉

Fijn dat je onze content zo kon waarderen, de blogs zijn inderdaad gratis te bekijken en hiermee kun je al een heel eind komen. Onze Affiliate Marketing 101 cursus biedt echter stap-voor-stap begeleiding en unieke inzichten om effectiever/slimmer te werk te gaan.

Ik wil je in ieder geval veel succes wensen komende tijd en mocht je vragen hebben, stel ze hier gerust.