Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Foutmelding na Affiliate Held installatie in Sage & Bedrock

Hallo heren,

Na mijn aankoop van de plugin ben ik enthousiast om aan de slag te gaan. Echter loop ik direct na activeren van de plugin direct tegen de volgende foutmelding aan:

Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /app/web/app/plugins/affiliate-hero/vendor/carbon-fields/vendor/htmlburger/carbon-fields/core/Pimple/Container.php:34)

Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen!

Groet.

Hallo heren,

Inmiddels ben ik achter de oorzaak gekomen waardoor de plugin niet werkbaar was. Ik heb naar aanleiding van jullie documentatie geëxperimenteerd met het downgraden van de PHP versie. 

Het lijkt erop dat PHP 8.1 momenteel nog niet door de Affiliate Held plugin ondersteund wordt.

Je kan deze discussie beschouwen als opgelost.

Groet.

Hallo Jordin,

Wat fijn dat je d.m.v. onze documentatie de oplossing hebt kunnen vinden. Ik zal het met Dennis bespreken zodat we de plugin compatible kunnen maken met de nieuwste PHP versie. Mocht dit het geval zijn hoor je vanzelf van ons in de community over updates: https://affiliateheld.nl/community/forum/updates/.

Succes en bedankt dat je de community gebruikt hebt om support achter te laten. Mocht je nog andere vragen hebben over de plugin horen we dat natuurlijk graag!

Hoi Jordin,

Bedankt voor je oplettendheid en het melden van dit probleem.

Het klopt inderdaad dat er in PHP 8.1 een aantal waarschuwingen en deprecation meldingen te zien zijn. Deze worden veroorzaakt door een bibliotheek die we gebruiken voor het weergeven en opslaan van de Affiliate Held opties in de back-end.

De waarschuwingen kunnen verder geen kwaad. De reden dat je deze ziet is omdat je ingesteld hebt dat PHP waarschuwingen getoond moeten worden. Op een productie (live) website raad ik aan dit uit te zetten. Je hebt hier verder geen last van en de plugin functioneert verder naar behoren.

Voorlopig wachten we nog af op een update van de betreffende bibliotheek aangezien het de functionaliteit van Affiliate Held niet beïnvloed.

Laat gerust weten als je verder nog vragen hebt 🙂

Hoi Jordin,

Ik zie dat je ons nogmaals met dezelfde vraag hebt benaderd per mail. Volgens mij zijn onze mails bij jou niet aangekomen of wellicht in je spambox terecht gekomen.

Vandaar even dit berichtje in de community.

Zoeken in community

Nieuwste reacties

Tradetracker rapportage vs Affiliate Held
Grijs vlakje onder voorraad-icoontje
Affiliate productpagina zichtbaar in zoekresultate …
Foutmelding
API koppeling
It ain't much, but it's honest work
Be Frank
Conversion rate Bol.com
Mijn productfeed wordt niet vernieuwd
Verkopers uitsluiten
Combinatie Affiliate Held en Content Egg
Popup Mobiel