Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Feedback op mijn site

Dag helden,

Ik ben nu 4 maanden bezig en heb al een keer feedback gehad met eventuele verbeterpunten. Ik heb hieraan gewerkt en ben benieuwd of er nog meer feedback is na de update van mijn kant? 

Hoi @maronk,

Wat goed dat je nog steeds lekker aan het werk bent aan je site! Zoals gewoonlijk ga ik je toch weer vragen om specifieke vragen te maken voor de community. Als je alleen vraagt naar feedback in het algemeen dan zal je ook algemeen en minder diepgaande feedback ontvangen.

Kortom: ik daag/nodig je uit om specifiekere vragen te stellen, zodat ik weet waar ik naar moet kijken, wat je verbeteringen zijn, waar je nog over twijfelt, etc.

Hoor het graag!

 

Duidelijk Jari 😉.

– pagina layout en de opbouw qua affiliate held links. Ik probeer op elke pagina eerst een introductie/informatie stukje te geven en dan kom ik met de producten en linkjes. Is dit een ideale layout? Moet ik meer CTA gebruiken? 

Ik heb hier een beetje onderzoek naar gedaan op internet, maar twijfel of dit de ideale situatie is

 

Heel eerlijk vind ik je website er goed uit zien! De informatie in het begin is goed en dat doe ik ook altijd zo. Toch zie ik dat je soms eerst het product toont en dat is goed. Dan hebben mensen die snel een link naar het product willen de kans om direct op je affiliate link te klikken. Dat heb je dus goed gedaan.

Ondanks dat dit goed werkt, zal dit niet bij alles werken. Zelf merk ik namelijk dat bij duurdere producten het veel beter werkt om eerst veel meer uitleg te geven over waarom het product goed is dan mensen zomaar te laten klikken. Ze willen namelijk weten of het product echt wel goed is, voordat ze het gaan kopen!

Ook is het belangrijk om te begrijpen dat niet iedere niche hetzelfde werkt. De huisdieren branche werkt anders dan de financiële markt en de financiële markt werkt anders dan de gezondheid branche. Ik kan me voorstellen dat mensen die opzoek zijn naar een sporthorloge echt willen weten waarom de ene beter is dan de andere en niet zomaar klikken. Mensen die een speeltje willen voor hun hond zullen sneller klikken op een link aangezien de impact op de aanschaf minder groot is. Kortom: leer je doelgroep kennen, test verschillende layouts en baseer op die data je keuzes. Ik kan wel aangeven wat werkt voor mijn websites, maar ik zit in een andere niche dan dat jij zit en daarom moet je zelf ook gaan testen met verschillende layouts.

Hoop dat dit duidelijk is. Succes en hoor graag van je als weer vragen hebt!