Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Even voorstellen: Stewart Berk

Hallo allemaal,

Mijn naam is Stewart Berk, 36 jaar en in het dagelijks leven fulltime werkzaam ambulanceverpleegkundige binnen de veiligheidsregio Kennemerland.
Als ik al jullie voorstelberichtjes lees voel ik mijzelf direct een ‘rookie’ daar ik vooralsnog weinig tot geen ervaring heb binnen de wereld van affiliate marketing. Desalniettemin ben ik wel heel erg enthousiast over het concept en ben dan ook enorm enthousiast om meer kennis en vaardigheid op te doen. De tips welke ik uit de ‘affiliate marketing 101’ haal zijn nu al zo waardevol. 
Ik hoop dat ik, met soms (of heel vaak), wat hulp van deze community te mogen groeien de wereld van affiliate marketing.
Het mooie is dat ik alle tijd heb en absoluut niet de illusie heb (zoals soms in bepaalde boeken gesuggereerd wordt) om binnen een jaar financieel onafhankelijk te zijn.

Groet, Stewart

Dennis van de Ven en Jari Dohmen hebben gereageerd op dit bericht.
Dennis van de VenJari Dohmen

Hoi @stewartberk,

Wat leuk dat je met onze cursus bent begonnen en dat je je direct voorstelt, welkom! Als ambulanceverpleegkundige beginnen er direct verschillende niches in mijn hoofd te verschijnen. Ik ben benieuwd wat voor een website je gaat maken.

Ook wil ik mijn dank uitspreken dat je aangeeft dat je niet de illusie hebt om binnen één jaar klaar te zijn en nooit meer iets te hoeven doen. Affiliate Marketing is een langzaam, maar krachtig proces.

Succes de komende tijd en deze community zal achter je staan en ja gaan helpen waar nodig.

Veel plezier!

Stewart Berk heeft gereageerd op dit bericht.
Stewart Berk

Hoi Stewart,

Gaaf dat je je direct even voorstelt.

Ik kan je zeggen dat iedereen ooit bij 0 is begonnen, dus laat je daardoor zeker niet afschrikken. Door steeds beetje bij beetje te bouwen aan je website, kan je op lange termijn mooie resultaten behalen 💪🏻

En met het nodige enthousiasme en doorzettingsvermogen moet dat wel goed komen.

Als je vragen hebt, maak gerust een nieuw topic aan in de community.

Heel veel succes met het opzetten van je eerste affiliate website 🙂

Jari Dohmen en Stewart Berk hebben gereageerd op dit bericht.
Jari DohmenStewart Berk

Beste @jari en @dennis,

Hartelijk dank voor jullie reactie en bemoedigende woorden! @jari Ik ben heel benieuwd welke niches er direct in jouw hoofd opkomen bij mijn beroep????!!!!

Groet, Stewart

Hi @stewartberk,

Als ambulance medewerker ben je uiteraard een medisch specialist en zou je e.e.a. kunnen doen met medische apparatuur. Denk aan hulpmiddelen (rollator, krukken, etc.), maar ook supplementen, hartslagmeters, saturatie meters (voor thuis) en uiteraard jouw unieke mening als medisch specialist.

Hierbij is het uiteraard erg belangrijk om te vermelden dat jouw content geen medisch advies is, maar het was maar even een idee wat bij me opkwam toen ik dat hoorde.

Of er daadwerkelijk zoekvolume zit binnen deze doelgroep zou je nog moeten onderzoeken. Gelukkig weet je door de cursus hoe dit moet.

Laat ons zeker weten, voor welke niche je hebt gekozen!