Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Even voorstellen: Mattie de Jong

Hallo,

Ik ben Mattie de Jong en ik ben 19 jaar oud. Ik heb mijn vwo net afgerond en ga na de vakantie beginnen met de studie bedrijfskunde in Groningen. Voor de rest ben ik nu veel aan het werk. Ik werk momenteel in een supermarkt, maar ook in een hotel. Wat lichamelijk best wel zwaar is…

Ik ben met deze cursus begonnen, omdat ik al lang wist dat ik niet gemaakt ben voor een 9-17 baan. Ik ben namelijk een persoon die liever eigen baas is. Ik zat eerst over na te denken om een eigen bedrijf te beginnen, maar ik had niet echt een idee hoe en wat. Toen kwam ik erachter dat je ook online geld kan verdienen doormiddel van affiliate marketing. 

Ik wist niet zo goed hoe ik moest beginnen en ik vertrouwde heel veel cursussen niet, omdat je tegenwoordig heel veel scammers hebt. Uiteindelijk ben ik via een meid, die ik op tiktok heb leren kennen, achter deze cursus gekomen. Ik heb de gok gewaagd en de cursus gekocht. 

Ik ben nog niet eens heel ver in de cursus, maar ik heb nu al veel dingen geleerd. 

Ik hoop hiermee uiteindelijk wat extra’s mee te kunnen verdienen, zodat ik mij lichamelijk niet kapot hoef te werken en hopelijk ook voor meer vrijheid kan zorgen.

Ik wens iedereen heel veel succes, die bezig is met de cursus of al veel verder zijn.

Groetjes, Mattie 

 

 

Jari Dohmen en Ram hebben gereageerd op dit bericht.
Jari DohmenRam

Hoi Mattie! 

Wat mooi om te horen dat je uit goed vertrouwen aan de slag bent gegaan en nu al veel geleerd hebt. Dat is de impact die we willen maken, blij om te horen! Leuk dat je je voorstelt en we horen graag van je als je ergens tegenaan loopt of wanneer je je successen wilt delen!

Ben je al bij het hoofdstuk over het kiezen van je niche? Benieuwd in welke niche je wilt opereren.

Succes!

Hoi Mattie,

Welkom in de Affiliate Held community en leuk dat je je voorstelt.

Ik wil je graag veel succes wensen met de cursus. Mocht je vragen hebben, stel ze dan hier gerust.