Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

De eerste commissies 🙂

Ik ben nu 3 maanden bezig en heb expres niet veel gekeken bij mijn affiliate omgeving bij Bol.com. Zojuist toch maar gedaan en ik ben blij verrast dat ik gewoon al een klein bedrag verdiend heb 🙂
Dankjewel Jari en Dennis voor de geweldige plugin en het makkelijke thema! Ik weet zeker dat die de grootste reden zijn van zulke snelle resultaten. 

Dennis van de Ven en Jari Dohmen hebben gereageerd op dit bericht.
Dennis van de VenJari Dohmen

Gefeliciteerd Bianca, erg goed bezig!

Heb je ook al onderzocht of de producten die je verkocht hebt daadwerkelijk de producten zijn die je promoot? Dat is altijd leuk om te weten. Dit kun je inzien in de rapportages binnen het bol.com affiliate dashboard.

Ook fijn dat je tevreden bent met ons thema en onze plugin kun je ons natuurlijk altijd helpen om je positieve ervaringen om te toveren in een review op onze TrustPilot pagina: https://nl.trustpilot.com/review/affiliateheld.nl.

Succes en ik ben benieuwd naar nog meer resultaten van je!

Goedemiddag Jari,

Ik heb dat inderdaad opgezocht in de bestanden die ik kan downloaden via bol. De meesten hebben niet gekocht wat ik aan het promoten was in het betreffende blog. Dus daar zit nog wel een verbeterpuntje in voor mij. 

Volgens mij heb ik jullie al een positieve review gegeven op trust pilot, maar ik kijk het nog even na. 
Ik heb nog wel een onzekerheid over pagina indexering, maar die post ik wel even in de daarvoor bestemde categorie in de community.

Groetjes Bianca

Uiteindelijk wil je inderdaad dat mensen het product kopen wat je promoot. Anders zijn het toevalstreffers en is de impact natuurlijk iets minder. Desalniettemin is het echt al heel goed dat je 5 conversies hebt gemaakt in een korte tijd. Goed bezig! 

Bedankt voor de review en over die andere pagina indexering ga ik op reageren!

Bianca Van den Ham-Aben heeft gereageerd op dit bericht.
Bianca Van den Ham-Aben