Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

De aanschaf

Dag,

Ik overweeg om AffHeld aan te schaffen. Ziet er allemaal gelikt en prima werkend uit, goede reviews en al best veel gebruikers.

Wat te doen, ik ben al redelijk thuis met Wordpress en naast het levenslange abonnement van AffHeld overweeg ik ook om de template van Affheld aan te schaffen. Zo heb ik dan in 1 keer het noodzakelijke, naast nog het aantal plugins welke je sowieso nodig hebt.

Klopt het dat ik dan 1 x € 97,00 en 1 x € 47,00 ga betalen?

Zijn er gebruikers die al gebruik maken van deze combinatie en wat is jullie ervaring tot nu toe?

Ik zie graag reacties tegemoet!

Jari Dohmen heeft gereageerd op dit bericht.
Jari Dohmen

Hoi Wim!

Wat leuk dat je interesse hebt in ons WordPress thema en onze plugin!

We hebben inderdaad een flink aantal tevreden gebruikers. Natuurlijk ga ik je niet overtuigen om het aan te schaffen. Hierin moet je kijken of onze software iets voor jou is. Wél wil ik je graag verwijzen naar onze showcase pagina’s voor zowel het thema als de plugin:

Op deze twee pagina’s kun je heel goed zien hoe de software wordt gebruikt.

De prijzen zoals je ze noemt (€1x €97,- en 1x €47,-) kloppen ook. Dit is de prijs voor 1 licentie. Dat betekent dat je de plugin en het thema dan voor slechts 1 site kan gebruiken. Mocht je in de toekomst van plan zijn om onze software voor websites te gebruiken dan is het verstandig te overwegen om een groter licentiepakket te kiezen. Wisselen (up-graden/down-graden) tussen pakketen is namelijk niet mogelijk.

Hoop je hier voldoende mee te hebben geïnformeerd en hopelijk zien we je snel terug als affiliate HELD!

Succes! 😊

Nunzio heeft gereageerd op dit bericht.
Nunzio

Hoewel ik nog niet zoveel ervaring heb met affiliate marketing en ook geen vergelijk heb, of toch eigen wel een beetje met een andere waar ik niet zo veel goeds over kan zeggen helaas, dat ik super tevreden ben met deze jongens. Ze helpen je als je in nood zit en het even niet meer weet. De software zit super in elkaar, het is een kwestie van je eigen content vullen.

Ik heb zelf affiliate thema voor 3 licenties en 1x de affiliate held plugin. En ze bevallen m beide supergoed. Een aanrader voor zowel beginners als gevorderden.

Dennis van de Ven en Jari Dohmen hebben gereageerd op dit bericht.
Dennis van de VenJari Dohmen

Bedankt voor je reactie Nunzio, ik heb inmiddels zowel het thema als de plugin aangeschaft en ben begonnen met het creëren van mijn website. Maar sjonge, er komt heel veel bij kijken hoor. Het is niet zomaar even ‘appeltje-eitje’. 

Ik ga me richten op laadpassen en laadpalen. gevoed door eigen misere ben ik er inmiddels achter gekomen dat er behoefte is aan structuur in deze wereld.  Nu is het stomweg een jungle waar een beginnend EV-rijder als ik erg van ben geschrokken.

Ik wil dus nieuws brengen en onderhouden en dit alles inzichtelijk maken op mijn site.

Uiteraard wil ik de affiliatie-link leggen met de diverse aanbieders van laadpassen.

Allemaal nieuw voor mij dus het zal nog wel ff duren voordat de site echt draait.

Groetjes, Willem

Hallo Wim

Dat klopt, het valt in begin niet mee, heb ik ook zo ervaren. Er zit mega veel op en aan wat je je eigen moet maken. Maar dankzij deze website met super veel informatie kom je echt verder, ook zijn deze jongens erg behulpzaam als je vragen hebt. 

Website over die laad Jungle, haa interessant want ik rijd namelijk ook elektrisch. Houdt me op de hoogte 😊👍

En succes mwt je website natuurlijk, is hartstikke leuk om te doen 👍