Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Custom field

Hi heren,

Graag zou ik informeren in hoeverre het mogelijk is een custom field toe te voegen in de plugin. Waar ik naar op zoek ben is om een unit prijs toe te voegen. 

Voorbeeld: Site XYZ gaat over het inkopen van bulk producten. Product A kost 50 euro, maar bestaat uit 50 losse items. Ik zou graag beide prijzen laten zien: 50 euro totaal en 1 euro per stuk. Het doel hiervan is om te laten zien dat in bulk kopen loont op de per stuk prijs. 

Ik ben erg benieuwd wat voor opties hier eventueel voor zijn. Kant en klaar of wellicht een extra aanpassing die ik zelf kan maken. Uiteraard snap ik dat de feed dit ook moet toe laten, maar dit is prima uit de product titel of in sommige gevallen zelfs apart/expliciet aangegeven. 

Hoor het graag. Thanks alvast!

Tim

Hoi Tim,

Bedankt voor je bericht.

Je bent uiteraard vrij om zelf aan de plugin te sleutelen. Alleen goed om te vermelden, is dat we hier verder geen ondersteuning in bieden. Customizations vallen buiten de scope van onze support.

Wat je zegt klopt inderdaad; de data moet wel aanwezig zijn. Zover ik weet heb ik zelf nog niet een productfeed gezien waarin de data wordt aangeleverd over bulkitems.

De data uit producttitels extraheren is tricky omdat producttitels van verschillende verkopers/aanbieders altijd anders zijn opgebouwd, waardoor je nooit consistent de juiste data kunt verkrijgen.

Kortom, wellicht dat je dit voor enkele verkopers kunt laten werken maar dit zal niet iets zijn wat consistent bij alle verkopers gaat werken. Vandaar dat dit niet iets is wat we zelf zullen toevoegen aan de plugin.

Nogmaals staat het je vrij om hier zelf een oplossing voor te maken!

Een “quick fix” zou overigens zijn om de bulkprijs informatie simpelweg als productbeschrijving handmatig in te voeren bij de desbetreffende producten.

Laat gerust weten als je verder nog vragen hebt.

Hi Dennis,

Bedankt voor je antwoord. Het gaat in dit geval om luiers. Bol.com laat bijvoorbeeld onder dit product (bijv EAN 8006540705674) informatie specifiek zien om hoeveel stuks het gaat.

Productinformatie:

Aantal artikelen in verpakking144 stuk(s)

In hoeverre kan je extra informatie pakken uit de feeds en die in de beschrijving zetten. Is daar een extra short code voor? Het punt is dat het dynamische informatie is. Zelf de aantallen kopieren en plaatsen als hard text is niet echt een optie. Anders ga ik inderdaad even kijken wat er qua custom toevoeging mogelijk is. 

Groet,

Tim

Hoi Tim,

Ik heb even voor je gekeken maar er wordt via de bol.com API geen data teruggeven over het aantal in de verpakking. Kortom, die data is niet aanwezig in de API en kan dus ook niet gebruikt worden.

Dan blijft enkel het extraheren uit de producttitel over wat tricky is omdat iedere producttitel anders opgebouwd is. Denk dat dat een onbegonnen zaak is.

Extra toelichting m.b.t. je vraag: Affiliate Held gebruikt enkel de informatie die het nodig heeft uit de API. Denk hierbij aan prijs, voorraad, afbeelding, link, etc. Overige informatie dat aangeleverd wordt via de API is niet beschikbaar voor helden om te gebruiken. Er is geen andere shortcode aanwezig om overige data op te halen.

Laat gerust weten of je hiermee voldoende informatie hebt.

Thanks Dennis, ga er mee aan de slag!

Dennis van de Ven heeft gereageerd op dit bericht.
Dennis van de Ven