Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Combinatie Affiliate Held en Content Egg

Hallo!

Naar aanleiding van de mooie demo heb ik Affiliate Held aangeschaft. Ik gebruik nu Content Egg en die heeft bij sommige netwerken last van foutmeldingen en ander leuks. Nu ontbreekt in Affiliate Held één netwerk (Impact Radius) dat wel belangrijk is voor mijn website. Kan ik beide plugins naast elkaar gebruiken of draait mijn hele website dan in de soep? Heeft iemand ervaringen hiermee?

Groet!
Gerard

 

 

Jari Dohmen heeft gereageerd op dit bericht.
Jari Dohmen

Hoi Gerard,

Dankjewel voor het aanschaffen en leuk dat je direct meedoet aan de community! Je mag je nu een echte affiliate held noemen 💪🏼. Impact Radius staat al op onze backlog wat betekent dat we dit in de toekomst willen toevoegen. Vanwege tijdgebrek voor de ontwikkeling van ons eigen WordPress thema en ontwikkeling van nieuwe functies voor de plugin zijn we hier nog niet aan toe gekomen. Voor jou goed om te weten dat meerdere helden hier al naar gevraagd hebben en we hier serieus mee omgaan 😊.

Content Egg en Affiliate Held kun je tot deze tijd gewoon prima naast elkaar gebruiken. Mocht je een issue tegenkomen of het idee hebben dat de plugins met elkaar conflicteren dan kun je dat ons gewoon laten weten via het support forum binnen deze community en dan kijken we graag met je mee!

Heb je nog andere vragen?

Gr. Jari

Dennis van de Ven en Gerard Voshaar hebben gereageerd op dit bericht.
Dennis van de VenGerard Voshaar

Goed om te horen Jari! Ik vermoed dat ik bepaalde functies van Content Egg moet uitschakelen omdat die direct ingrijpen op de weergave in WooCommerce. Fijn in ieder geval dat er support is, mochten er een paar bitjes of bytes vreemd reageren!

Dennis van de Ven en Jari Dohmen hebben gereageerd op dit bericht.
Dennis van de VenJari Dohmen