Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Chatgpt prompt

Goedemorgen,

inmiddels dankbare gebruiker van Affheld AI, juist om te variëren wil ik eigen prompts gebruiken – die per website weer anders kunnen zijn, omdat de opbouw van de output zo identiek wordt dat ze makkelijk herkend worden.

Kunnen die er ergens toegevoegd worden in phpmyadmin of in de code ?

Groet,

Chris

 

 

Hoi Chris,

Bedankt voor je bericht.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de AI tool 🙂

Helaas is het niet mogelijk om eigen instructies in te geven.

In de code toevoegen is ook niet mogelijk omdat de prompts in JavaScript verwerkt zijn en de JavaScript wordt op mijn lokale omgeving gecompiled voordat deze in de productie versie van de plugin wordt opgenomen. Dit kun je daardoor niet zelf bewerken.

Mag ik vragen welke custom instructies je graag zou mee willen geven? Dan kan ik met je mee denken.

Ik hoor graag van je.

Dankjewel – vooral specifiek in de taalstijl van bestaande websites, of als je een nieuwe website begint, een consistente stijl van schrijven. Dus meer de mogelijkheid om het per user aan te geven – dat zou het deze software nog aantrekkelijker maken denk ik.

 

Groet,

 

Chris

Hoi Chris,

Bedankt voor je reactie.

Wat bedoel je precies met de taalstijl, zou je daar een voorbeeld van kunnen geven? Hetzelfde voor een consistente stijl van schrijven? Ik kan me hier nog niet echt iets concreets bij voorstellen wat je hier bedoeld.

Het ding is dat het toevoegen van een “custom instruction” veld wat mij betreft geen goede oplossing is omdat we in de AI tool juist proberen te voorkomen dat je zelf complete instructies moet gaan schrijven. Het voordeel van de tool nu is dat je enkel een onderwerp invult, een paar zaken selecteert en direct kunt beginnen met contentgeneratie.

Ik ben daarom meer op zoek naar mogelijke nieuwe (en concrete) opties die we aan de tool zouden kunnen toevoegen, vergelijkbaar met de “schrijfstijl” en “taalgebruik” opties die er al in zitten.

Mocht je suggesties hebben voor dergelijke opties, laat ze gerust weten.