Forumnavigatie
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Affiliate met Albertheijn

Beste mede strijders 😉

Ik probeer al enige tijd affliate aan te gaan met albertheijn.
Ik lees er vanalles over op de site dat dit via Parternize zou gaan, maar daar kan ik ze niet bij vinden.

Iemand hier ervaring mee? op dit moment?

Als dit bericht hier niet thuis hoort. Hoor ik het graag.

Jari Dohmen heeft gereageerd op dit bericht.
Jari Dohmen

Hoi @rivally,

Heb even onderzoek gedaan en inderdaad gevonden dat je partner van de appie kan worden via deze pagina: https://www.ah.nl/over-ah/partnerprogramma.

Als je vervolgens doorklikt op “Ik meld me aan” kom je op deze link: https://signup.partnerize.com/signup/nl/albertheijn. Helaas kan ik niet voor je testen of dit werkt, aangezien de appie met mijn niche baardproducten nooit goed gaat keuren 😜.

Hoop dat dit helpt. Anders gewoon even mailen met: partnerprogramma@ah.nl? Zo krijg je direct contact met het affiliate team wat je direct de mogelijkheid geeft om een intensievere samenwerking aan te gaan.

Succes!

Ja klopt

 

zo ver was ik ook 🙂
Maar die link is voor het feit als je nog GEEN account hebt bij Parternize.
Ik heb dat wel ivm Coolblue

Maar het partnerprogramma reageert al weken niet op mijn mail 🙂

|Zie dit:

Hoi Rik,

Ik denk dat je enige optie nog is om een e-mail te sturen naar het adres dat Jari benoemde.

Wel onhandig inderdaad voor mensen die al een account hebben bij Partnerize…

Hoi Rik,

Er schiet me nu wat te binnen. Ik heb namelijk een hele tijd gehad dat ik geen toegang had tot de “marketplace van Partnerize”. Ik was lid van het CoolBlue programma, maar ik kon verder geen andere campagnes vinden in het dashboard van Partnerize. Ik heb toen contact gehad met Partnerize en die hebben een switch gemaakt in mijn account. Helaas kan ik niet meer terugvinden via welke contactgegevens, maar wellicht kan dat je helpen om dus meer “rechten” te krijgen voor jouw affiliate account.

Verder heb ik zojuist even gezocht in de beschikbare campagnes van Partnerize in Nederland en de Appie staat er niet bij. Ook weet ik dat deze website gebruik maakt van de Appie promotie: https://chickslovefood.com/recept/curry-met-tofu-in-20-minuten-6-ingredienten/.

Als je op het appie logo klikt dan opent een pop-up, wanneer je klikt op “Zet op je lijst” wordt er een Partnerize affiliate link geopend. Blijkbaar kan het dus wel…

Ik snap dat het je verward en dat je er niet uitkomt, want het is een partijtje vreemd. Wellicht zou je de eigenaar van de website Chickslovefood.com een bericht kunnen sturen. Wellicht kunnen zij helpen?

Succes en laat zeker even weten wat de oplossing was. Mijn vriendin wilt namelijk in de toekomst ook partner worden van de appie en dan vind ik het wel interessant om te weten hoe ik haar daarbij kan helpen 🍀.

Ben benieuwd!