Roadmap

Op deze pagina vind je functionaliteiten en modules die hoogstwaarschijnlijk in Affiliate Held zullen verschijnen. Onderstaande informatie is onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

[Functionaliteit] Statistieken voor affiliate producten

In één oogopslag zien op welke producten veel geklikt wordt, welke producten niet meer op voorraad zijn en welke producten niet meer beschikbaar zijn. Met de statistieken functionaliteit kun je alle belangrijke informatie snel inzien en gebruiken om je website verder te optimaliseren.

[Module] Voor- en nadelen

Een product review is pas compleet met een duidelijk overzicht met alle voor- en nadelen. Deze module zorgt ervoor dat jij zonder de code in te duiken een mooie voor- en nadelen box kan presenteren van een specifiek product.

[Module] Enquêtes

Snel en zonder moeite feedback ontvangen? Met onze enquête module biedt je een “one-click survey” aan zonder dat de bezoeker zijn persoonlijke informatie achterlaat. Dit wekt veel vertrouwen bij de bezoeker, maar geeft ontzettend veel informatie over hoe jij je site kan verbeteren.

[Module] Gerelateerde berichten

De doelstelling van iedere website eigenaar is de bezoeker zo lang mogelijk op zijn website houden. Door gerelateerde berichten aan te bieden geef je de bezoeker eenvoudig de mogelijkheid om snel meerdere artikelen te lezen waar ze mogelijk geïnteresseerd in zijn.

[Module] Auteurinformatie

Een blog of affiliate website wordt pas succesvol als je jouw bezoekers aan je kunt binden. Presenteer jezelf en geef je blog een persoonlijk tintje. Je bezoekers leren je kennen en eerst volgende keer als ze weer iets nodig hebben weten ze wie ze nodig hebben.

[Module] Artikelinformatie

Een “reading progress balk” toevoegen? De bezoeker laten zien hoelang het duurt om het artikel te lezen en zelfs laten zien hoevaak het artikel bezocht is door anderen? Stel artikelinformatie naar wens in en professionaliseer je website.

[Module] Quotes

De quote module van WordPress zelf is niet te stijlen. Met onze quote module kan dit wel. Je maakt eenvoudig stijlbare quote boxen die direct de aandacht trekken van je bezoekers. Ideaal voor een intermezzo of om een statement te maken.

Bedrijf

Affiliate Held
KVK: 83809104
Btw: NL862996405B01