Forumnavigatie
Forum kruimelpad – Je bent hier:CommunityAffiliate Held: SupportPluginFoutmelding
Je dient ingelogd te zijn om berichten te plaatsen. Heb je nog geen account? Klik hier om gratis te registreren.

Foutmelding

In het dashboard staat bij mij de volgende foutmelding:

[2 december 2022 – 17:20] Type: E_NOTICE – Message: A non well formed numeric value encountered – File: /var/www/vhosts/smartzine.nl/httpdocs/wp-content/plugins/affiliate-hero/modules/affiliate-products/class-affiliate-hero-modules-affiliate-products-functions.php – Line: 326

Hoe is dit op te lossen?

Groet!
Gerard

 

 

Hoi Gerard,

Bedankt voor je vraag.

Het betreft hier een zogenoemde E_NOTICE wat enkel een “informerende” melding is en heeft verder geen kritische gevolgen op je website.

De reden dat deze ontstaat is omdat er ergens in de data die je ophaalt via één van je API koppelingen een prijs in een ander datatype dan een “integer” (nummer) wordt aangeleverd, bijvoorbeeld als “string” (tekst).

Dit is verder niet erg, omdat een “string” met cijfers ook prima uitgelezen kan worden door PHP. Er wordt enkel een informerende waarschuwing gegeven dat er eigenlijk een “integer” wordt verwacht, maar dat er een “string” is aangeleverd.

Wat we kunnen doen om de melding te voorkomen is in de code een check toevoegen dat eerst de data wordt gecontroleerd op het type, en indien het om een “string” gaat, dat we deze eerste omzetten naar een “integer”, alvorens we verder de data verwerken.

Ik zal dit dan ook noteren op onze backlog, maar dit zal een vrij lage prioriteit hebben omdat deze E_NOTICE melding absoluut niet kritisch is en je deze prima kunt negeren.

Gerard Voshaar heeft gereageerd op dit bericht.
Gerard Voshaar

Zoeken in community

Nieuwste reacties

[Thema] Update 1.0.5
Tradetracker geen ean
spam backlinks/image backlinks
Een digital nomad worden
Niet alle Ean Code's werken. Hoe kan dit?
(API) koppeling met Impact
Affiliate met Albertheijn
Lekker begin van 2023
Letter type
Vragen over inrichting van het thema
Verkopers worden er uit gegooid