Krachtig alternatief voor Marketheme

Ben je op zoek naar een alternatief voor Marketheme? Dan zit je in dit artikel goed. Waarschijnlijk wil je graag aan de slag met het maken van een nieuwe affiliate website of wil je overstappen vanuit Marketheme naar een alternatief.

In dit artikel leggen we uit wat het alternatief is en hoe je hiermee een krachtige affiliate website kunt maken 💪🏻

1. Wat is Marketheme?

Marketheme is een zogenoemde all-in-one oplossing voor het maken van een affiliate website. Dit houdt in dat vrijwel alles voor je geregeld wordt; denk aan webhosting, plugin updates, etc.

Door gebruik te maken van Marketheme geef je eigenlijk alles uit handen zodat jij je alleen nog maar hoeft te richten op het stukje content schrijven.

Marketheme is gebouwd met het bekende WordPress content management systeem. Doordat Marketheme ingericht is als “multi-site” wordt bij aanschaf van Marketheme een kant-en-klare omgeving aan jou toegekend. Hierop vind je direct alle benodigde plugins (aanvullende functionaliteiten) en beschik je direct over een thema (de layout van je website).

2. Wat is het alternatief?

Waarschijnlijk ben je bij dit artikel terecht gekomen omdat je je nog aan het orienteren bent hoe je je affiliate website gaat maken. Het is altijd verstandig om verschillende software te vergelijken voordat je direct aan de slag gaat. Eenmaal begonnen is het namelijk lastiger om een overstap te maken.

Maar het kan ook zo zijn dat je al over Marketheme beschikt en dat je niet helemaal tevreden bent met wat Marketheme te bieden heeft. Ook dan is het verstandig om de alternatieven te bekijken.

We zijn in ieder geval heel benieuwd naar waar jij naar op zoek bent. Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier. Wellicht kunnen we jou verder helpen 😉

Goed, het alternatief dat we je willen laten zien is het Nederlandse WordPress thema van Affiliate Held. Dit thema is door ons (Jari en Dennis) ontwikkeld. Met het Affiliate Held Thema bouw je binnen een handomdraai prachtige affiliate websites en leg je de focus op je content. We noemen het daarom ook een krachtig affiliate marketing thema; het oog heeft zeker wat te wensen maar het leidt niet af van wat er echt toe doet (lees: resultaat genererende content).

Wil je direct meer ontdekken over het Affiliate Held Thema? Klik dan hier voor meer informatie.

3. Waarom kiezen voor het alternatief?

Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen Marketheme en het Affiliate Held Thema. Wat deze verschillen zijn en waar je zoal rekening mee moet houden, lichten we hieronder graag voor je toe.

  • Volledige flexibiliteit: zoals we eerder toegelicht hebben, is Marketheme een all-in-one oplossing, in tegenstelling tot het Affiliate Held Thema. Het Affiliate Held Thema is namelijk “enkel” een WordPress thema. Dit houdt in dat je je webhosting en WordPress installatie zelf moet regelen. Maar geen paniek! Ook als je niet technisch onderlegt bent, is het inrichten van een kale WordPress installatie een fluitje van een cent. Door juist dit kleine “obstakel” te overwinnen, ga je de ultieme flexibiliteit ervaren van een affiliate website. Je bent volledig “in control” van je eigen website wat enorm veel voordelen heeft (daarover meer in de vergelijkingstabel later in dit artikel). Verder beschikken de meeste hostingproviders over gratis inbegrepen tools waarmee je met één druk op de knop een gehele WordPress installatie installeert (zonder technische kennis). Tenslotte installeer je het Affiliate Held Thema en voilà, je beschikt over je eigen krachtige affiliate website.
  • Eenmalige kosten: doordat Marketheme een all-in-one oplossing is (inclusief webhosting), betaal je een maandelijks bedrag. Je “huurt” als het ware een affiliate website op de servers van Marketheme. Bij het Affiliate Held Thema is dit niet het geval. Zoals bovengenoemd neem je je eigen webhostingpakket af, installeer je zelf WordPress en vervolgens upload je het Affiliate Held Thema naar je website. Het voordeel van dit proces is dat je maar een laag bedrag betaald voor je afgenomen webhostingpakket (vaak niet meer dan 5 euro per maand), dat WordPress installeren volledig gratis is én het Affiliate Held Thema slechts een eenmalige investering vereist. Hierdoor houd je de kosten beduidend lager dan dat je met Marketheme aan de slag zou gaan.
  • Talloze styling mogelijkheden: doordat Marketheme ingericht is om alles zo makkelijk mogelijk te maken, zijn de styling opties enigszins beperkter tegenover het Affiliate Held Thema. Dit kan voordelig zijn als je je écht niet bezig wilt houden met een uniek design of inrichting van je website. Wil je dit wel? Dan zul je waarschijnlijk hier en daar op een aantal missende opties stuiten. In dit geval is het Affiliate Held Thema een goed alternatief. Je beschikt met het thema namelijk over talloze styling opties waarmee je de mooiste creaties kunt maken. Laat de creatieve geest in je los 👻

Kortom, wil je genieten van ultieme flexibiliteit bij het creëren van je affiliate website en wil je niet direct vastzitten aan hoge kosten? Dan is het Affiliate Held Thema zeker iets voor jou.

4. Vergelijkingstabel

Affiliate HeldMarketheme
Volledige controle over je eigen affiliate website
Talloze styling opties
Perfecte weergave op ieder apparaat (desktop, tablet en mobiel)
Kant-en-klare convertereende banners
Zoekmachine vriendelijk
Geen technische kennis vereist
Een razendsnelle website
Gemakkelijk switchen naar andere WordPress thema’s
Inclusief webhosting
Nederlandse support; artikelen en instructievideo’s
Eenmalige investering
(klik hier voor onze pakketten)

5. Conclusie

Je bent erachter gekomen wat het alternatief is van Marketheme en hebt wellicht al een idee of dit iets voor jou zou kunnen zijn. Zou je graag meer informatie willen over het Affiliate Held Thema? Via deze link lees je nog veel meer over alle mogelijkheden.

Heb je vragen over het Affiliate Held Thema of wil je met ons sparren over het maken van je affiliate website? We komen heel graag met je in contact.

Dennis van de Ven

Expert in het bouwen van krachtige WordPress websites. Met meer dan 10 jaar ervaring als programmeur, weet hij als geen ander hoe een affiliate website in elkaar steekt en heeft hij een oplossing voor ieder technisch probleem.

Bekijk alle berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *